Albert Verlinde wordt moe van Marco Borsato’s act: ‘Doe eens rustig!’

Albert Verlinde wordt doodmoe van de ‘act’ van Marco Borsato. De zanger moet een beetje gaan dimmen, vindt de showkenner. “Hij moet zichzelf echt gaan corrigeren”, zegt hij in Shownieuws.

Albert Verlinde en Marco Borsato © Shownieuws, Instagram

Marco Borsato loopt al weken overal te brullen dat hij en de door hem bedonderde Leontine Borsato weer zo gelukkig zijn met elkaar. Angela de Jong riep gisteren al dat ze daar totaal geen behoefte aan heeft (“word eens volwassen!“) en daar sloot Albert Verlinde zich gisteren in Shownieuws bij aan.

‘Rustig aan, Marco’

De berichtgeving over Marco en Leontine’s hernieuwde liefdesgeluk begint Albert een beetje tegen te staan. Hij schrok dan ook toen hij hoorde dat er gisteren een kort interview in Shownieuws zou zitten met Leontine en hun dochter Jada. Zij lieten zich verheugd uit over de hereniging in huize Borsato.

Albert: “Ik zal eerlijk zeggen: toen ik hoorde dat ze hier iets over ging zeggen, dacht ik: oh nee, niet weer. Marco heeft er natuurlijk een soort act van gemaakt om overal te roepen dat ze weer verkering hebben en hoe gelukkig ze zijn. Rustig, rustig! Ga nou eerst samen leuke dingen doen en daarna kijk je wel.”

Nuchtere Leontine

Gelukkig staat Leontine er nuchterder in, aldus Albert. “Leontine dimt dat een beetje en zegt gewoon: ‘Luister, we vinden elkaar gelukkig nog steeds leuk en we houden nog steeds van elkaar, maar er zat een behoorlijke knak in en we zijn een nieuwe vorm aan het ontdekken hoe we op een leuke manier samen kunnen leven.'”

Albert vindt dat ze eigenlijk helemaal niet naar buiten moeten treden met hun relatiestatus. “Ik zeg altijd: het is je eigen vorm. Al lijkt het helemaal nergens op: daar heeft de rest van Nederland niets mee te maken. Doe wat je wil doen.”

Temperen

Het optreden van Leontine en Jada vindt hij wel prima. “Je ziet meteen het temperen wat zij doen. Als Marco nou even kijkt naar zijn vrouw en dochter, weet hij hoe hij zich de komende tijd rustig moet gedragen. We weten het wel allemaal.”

“Het enige waar Marco goed naar moet luisteren, is dat Leontine het signaal afgeeft: rustig, blijf niet roepen. Hij moet zichzelf echt gaan corrigeren. Mocht je te hyper zijn – ik snap het allemaal – doe rustig aan, er zijn meer mensen in het spel.”

Fragment

Het fragment uit Shownieuws:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen