Wilfred Genee kritisch over nieuwe naam André Hazes jr.

Wilfred Genee vindt het heel merkwaardig dat André Hazes jr. niet langer junior genoemd wil worden. Hij wil dat mensen hem aanspreken als André Hazes, zoals iedereen zijn beroemde vader kent.

André Hazes jr. en Wilfred Genee © Instagram, Wessel fe Groot

Het is volgens Wilfred een beetje zelfoverschatting dat André zich de naam van zijn beroemde vader wil aanmeten. Als hij in zijn schoenen had gestaan, dan had hij de toevoeging junior gewoon achter zijn naam gelaten. Het is helemaal niet nodig om dat weg te laten, aldus de televisiester in Veronica Inside.

Junior en senior

De keuze van André leidt tot behoorlijk wat kritiek van Wilfred. “André Hazes jr. heeft zelf jr. eraf gehaald, terwijl ik hem lekker had laten staan als eerbetoon aan zijn vader die zoveel heeft bereikt. Hans Kraay jr. is nooit Hans Kraay jr. af geworden en dat deed hij ook als eerbetoon aan zijn vader.”

Hans Kraay jr. toont tenminste een beetje respect, vindt Wilfred. “De grote Hans Kraay sr. was voor hem een held, weet je wel. Toen heeft hij zoiets gehad: ik wil altijd junior blijven daardoor.”

John en Johnny

Het zou hetzelfde zijn als Johnny de Mol opeens ook John de Mol wil heten, aldus Wilfred. “Ik neem aan dat Johnny ook gewoon John heet maar dat ze er Johnny van gemaakt hebben. Om dat jr. te voorkomen, ja. Ik denk dat als je in zijn paspoort kijkt, hij gewoon John heet.”

Wilfred adviseert André dan ook graag om met beide voeten op de grond te blijven te staan en gewoon weer junior achter zijn naam te voegen.

Patty Brard

Verder deelt Wilfred ook een kleine sneer uit aan Patty Brard, die avond aan avond wegzwijmelt bij de gedachte aan André Hazes jr. “Ze liep weer helemaal leeg over hoe geweldig André is, maar over Bridget was ze weer uitgesproken.”

Hij walgt er ook een beetje van dat Rachel Hazes nu zulke slijmerige foto’s plaatst met haar nieuwe schoondochter Sarah van Soelen. “Zou het er nou iets mee te maken hebben dat die andere ervoor niet zo populair was? Ik heb er helemaal geen kijk op op dat soort dingen”, zegt hij cynisch.

Instagram

De bewuste Instagram-post:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het zelfoverschatting dat André Hazes jr. geen jr. meer genoemd wil worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen