Verbouwde Dirk Kuijt duikt op bij Humberto, kijkers wéér in shock

Het uiterlijk van Dirk Kuijt blijft de tongen losmaken bij tv-kijkers. Hij dook gisteren op in de talkshow van Humberto Tan en zijn verbouwde gezicht was online wéér het onderwerp van gesprek.

Dirk Kuijt © Humberto

We hadden Dirk een tijdje niet gezien toen hij in januari opdook als deskundige in een programma van Ziggo Sport. Er ontstond vervolgens een landelijke mediarel, want: wat is er met het uiterlijk van de oud-voetballer gebeurd? Er was volgens Patty Brard maar één conclusie mogelijk: zijn verbouwing is mislukt.

Misvormd

Ook René van der Gijp zeek Dirk af: “Ik heb nu het idee dat iedereen die de dertig gepasseerd is aan de botox en fillers wil. Dat moeten ze niet doen, joh. Dat moet je echt niet doen, want ik weet zeker: binnen nu en vijftien jaar komen we erachter dat iedereen misvormd erbij loopt, man.”

Cosmetisch arts Robert Schoemacher was wél enthousiast. “Zijn voorhoofd vind ik een duidelijk geval van botox. Daarnaast lijkt zijn neus-lippen-plooi ook wat verzacht te zijn; dat gebeurt met een filler. Ik vind het er netjes uitzien.”

Kijkers in shock

Terug naar Humberto: daar zat Dirk gisteren aan tafel om de nieuwe Videoland-show te promoten die voetballers hebben opgenomen op Ibiza. “Dirk Kuijt is echt onherkenbaar geworden”, twitterde kijker Lisa. En Antoinet: “Al zou ik over hem gestruikeld zijn dan zou ik Dirk Kuijt niet herkend hebben.”

Kijker Sander vindt het geen pan. “Jongens, maar even hoor. Die Dirk Kuijt ziet er toch niet uit man…” En Kim: “Mensen vragen zich af wat met Dirk Kuijt is gebeurd. Die heeft een nieuwe vriendin… Dat is wat er met Dirk Kuijt is gebeurd.”

Flaporen

Veel mensen vinden het wel vreemd dat Dirk nog steeds flaporen heeft. “Goed gelukt de verbouwing van Kuijt, alleen ze zijn z’n oren vergeten”, sneert Ellen. En de ander: “Nou heeft Dirk Kuijt z’n hoofd laten verbouwen, waarom niet meteen z’n oren platgelegd?”

Renske vindt alle reacties heel erg naar. “Wat zit Twitter Dirk Kuijt toch af te zeiken. Hij ziet er prima uit! Kijk zelf eens in de spiegel mensen. En vraag jezelf af of je datgene wat je hebt getweet, ook hardop tegen hem zou zeggen. En wat je er zelf van zou vinden, wanneer men jou zo af zou zeiken.”

Fragment

Dirk Kuijt bij Humberto:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u van de metamorfose Dirk Kuijt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen