Twan Huys walgt van Nicolas Cage, loopt boos weg tijdens interview

Twan Huys heeft een gruwelijke hekel aan de beroemde acteur Nicolas Cage. De NPO-presentator vindt het zó’n walgelijke knakker dat hij boos is weggelopen tijdens een interview dat hij met hem had.

© NPO, RTL Twan Huys en Nicolas Cage

De 57-jarige Nicolas is een steenrijke acteur die bekend is van films als Gone in 60 Seconds en Face/Off. Het leek Twan een interessante gast om te interviewen, maar zijn uiteindelijke ontmoeting met de Hollywood-ster viel destijds zó tegen dat hij het geplande interview vroegtijdig afkapte.

Twan spuugt op Nicolas Cage

Op de vraag wie Twan nooit meer wil interviewen, antwoordt hij in de nieuwste Veronica Magazine: “Eh… Nee, er schiet me niemand te binnen. O wacht, ik weet iemand! Toen ik nog correspondent in New York was, interviewde ik Nicolas Cage, die in een film over een wapenhandelaar speelde (Lord of War, red.).”

Hij vervolgt: “Ik had me ontzettend goed voorbereid, maar al na de eerste vraag was het duidelijk dat het hem niets interesseerde. Na nog twee pogingen vroeg ik hem of hij wel zin had in het interview. Had-ie niet, dus na drie minuten ben ik opgestaan en weggegaan. Nicolas Cage hoef ik nooit meer te interviewen.”

Wie wil Twan wel?

De grote vraag is dan: wie zou Twan wél graag eens willen interviewen? “Michelle Obama, Vladimir Poetin en Aleksej Navalny. En de huidige paus.”

Niet Barack Obama? “In een ander tijdperk, dat niet wordt gedomineerd door mannen, zou zij het beter hebben gedaan dan Barack, omdat ze intelligenter is dan haar man. Daarom zou ik haar graag in College Tour willen zien.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie van Twans droomgasten zou u het liefst zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen