RTL 4 komt in 2022 met hele serie afleveringen Make Up Your Mind

RTL 4 komt in 2022 met een hele serie afleveringen van Make Up Your Mind, dat gisteren als eenmalige special werd uitgezonden. De kijkcijfers bewijzen dat de kijker méér wil, zo laat de zender weten.

Make Up Your Mind © RTL

Make Up Your Mind scoorde gisteren 1,2 miljoen kijkers en een marktaandeel van 35,4 procent in de belangrijkste doelgroep van RTL, boodschappers tussen de 25 en 54 jaar. In de jonge doelgroep, mensen van 20 tot 34 jaar, werd zelfs een marktaandeel van 52 procent aangetikt. Ongelooflijk mooie scores.

Hele serie in 2022

Peter van der Vorst, de televisiebaas van RTL, wil dus méér. “Make Up Your Mind is topamusement mét een hele belangrijke boodschap: iedereen mag zijn wie hij wíl zijn. Geweldig om dat op deze manier uit te kunnen dragen voor zo’n groot en vooral ook jong publiek.”

Hij vervolgt: “Complimenten aan Carlo Boszhard en Herald Adolfs die met dit idee kwamen en er met al hun creativiteit een prachtige show van hebben gemaakt. Ik ben er trots op dat we nu al kunnen aankondigen dat er in 2022 een vervolg op Make Up Your Mind komt en dat het dan zeker niet bij één aflevering zal blijven.”

BN’ers in drag

Make Up Your Mind is een programma waarin bekende Nederlandse mannen zich verkleden als drag queen. Aan de show van gisteren deden onder meer Jim Bakkum (foto), Barry Atsma en Tygo Gernandt mee.

Bedenkers Carlo en Herald: “Make Up Your Mind is tot stand gekomen door acht dappere mannen die Nederland hebben verrast met hun lef, talent en de belangrijke en persoonlijke boodschap die ze wilden uitdragen. We willen RTL bedanken voor het podium dat ze ons programma hebben gegeven. Met veel passie maar vooral plezier gaan wij aan de slag met een serie.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

RTL 4 komt met een hele serie Make Up Your Mind. Goed nieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen