Ronnie Flex in talkshow Humberto: ‘Media hebben het opgeblazen’

Ronnie Flex riep aan het begin van de maand op Twitter dat hij zijn artiestennaam verandert in Ronnie, maar dat heeft hij nog steeds niet gedaan. Wat is er aan de hand? De media hebben het opgeblazen.

Humberto Tan en Ronnie Flex © Humberto

Eigenlijk is Ronnie na al die jaren wel een beetje klaar met de toevoeging Flex. “Na dit album haal ik de flex weg van mijn artiesten naam”, twitterde hij een paar weken geleden. De zanger haalde werkelijk alle showmedia met dit nieuws – van RTL Boulevard tot De Telegraaf – maar inmiddels heet hij gewoon nog steeds Ronnie Flex.

Opgeblazen door media

Humberto Tan vroeg hem gisteren in zijn talkshow hoe dit zit. “Ronnie, ik las dat jij zei: ‘Ik ben vanaf nu geen Ronnie Flex meer, maar Ronnie.’ Maar ik zag op je Instagram dat je nog steeds Ronnie Flex heet. Hoe zit dat met je naam? Hoe moeten we je noemen?”

Ronnie stelt dat dit is opgeblazen door de media. “Wat ik eigenlijk zei is dat ik mijn naam zou willen veranderen wanneer ik mijn album uitbreng. Dat was eigenlijk gewoon een klein hersenspinseltje dat ik had, maar het is gewoon opgeblazen en nu staat er een bepaalde druk heb. Daardoor heb ik het gevoel dat ik het wel móet veranderen. Hahaha.”

Awkward

Merkwaardig, vindt Humberto. “Je hebt het zelf gezegd!”

Ronnie: “Ja, ik heb het zelf gezegd. Ik wilde het ook al heel lang. Ik vind het ook gewoon wat comfortabel als mensen roepen: ‘Hé, Ronnie.’ Dat vind ik gewoon chill, in plaats van: ‘Hé, Ronnie Flex.’ Dat vind ik gewoon een beetje awkward ofzo.”

Humberto: “Maar als je vanaf nu zegt: ‘Ik ben Ronnie’, dan noemen we je vanaf nu Ronnie.”

Ronnie: “Ja, laten we daar nog maar even mee wachten.”

Tweet

De tweet van Ronnie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u beter: Ronnie Flex of Ronnie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen