Nikkie Plessen woest, verwijdert ijverig álle kritische reacties

Nikkie Plessen loopt woest door de gangen van haar miljoenenpand in Amsterdam-Zuid. Ze krijgt kritiek op haar nieuwste hobbyproject, een make-uplijn, en verwijdert ijverig álle kritische reacties.

Nikkie Plessen © RTL Boulevard

Het begon allemaal zo leuk voor Nikkie Plessen. De katoengoeroe van RTL Boulevard mocht eergisteren in dat programma schaamteloos haar nieuwe foundationlijn pluggen. “Vaak kreeg ik ook vragen van: ‘Níííík!! Wat voor foundation gebruik je, welke lipgloss gebruik je???’ Op een gegeven moment is dat gewoon in mijn hoofd gaan spelen.”

Allemaal heel 1995

Kennelijk kreeg Níííík die vraag alleen van haar blonde vriendinnetjes, want voor hen heeft ze een hele reeks tinten foundation in haar lijn opgenomen. Naast vijf lichte tonen, zijn er slechts twee donkerdere tonen opgenomen en dat is natuurlijk totáál niet inclusief. Een beetje zoals RTL Boulevard zelf dus.

Het is voor donkere mensen sowieso een drama om een beetje normale foundation te vinden. Natacha Harlequin klaagde laatst in Shownieuws dat ze haar make-up altijd uit het buitenland laat komen, omdat de foundationlijnen in ons land altijd vrij wit georiënteerd zijn. Allemaal wel heel 1995 natuurlijk.

Nikkie censureert kritiek

Nikkie ligt behoorlijk onder vuur onder de Instagram-fotootjes van haar make-uplijn. “ls het een idee dat ieder hun perfecte kleur kan vinden voor hun huidtint, waarom is de donkerste foundation alsnog zo licht? Hebben jullie geen donkere mensen in jullie omgeving? Beetje matig dit”, staat er bijvoorbeeld.

Nou ja, stond er. De kritische reacties zijn nog nét door een oplettende redacteur van Shownieuws gespot, want La Nikkie blijkt dus één van haar lakeien fulltime aan het werk te hebben gezet om alle kritische reacties van de socials te verwijderen. Ze heeft helemaal geen zin in die inclusiviteitsdiscussie.

‘Waarom verwijderen jullie dit?’

Gisterenavond stond er onder de Instagram-posts van Nikkie geen kritiek op de make-up meer, maar alleen kritiek op de verwijderde reacties. “Ben jullie maar even gaan volgen puur om deze comment te plaatsen. Ik vind het echt heel gek dat jullie censuur toepassen door alle kritische comments te verwijderen. Het zou jullie sieren om dit gewoon op te pakken als feedback en er professioneel mee om te gaan”, briest Lisa.

En Bibi: “Jullie social media manager heeft het maar druk vandaag 🥴 heb alleen maar redelijke comments gezien en toch wordt alles verwijderd, wat een topstrategie.”

‘Dit is BIZAR!’

Stacey vervolgens: “Het is te bizar voor woorden dat jullie als ‘brand’ comments verwijderen. De shaderange is om te janken, en mensen hebben dus wel degelijk gelijk om hier kritiek op te geven. Sorry but do better 🤷🏼‍♀️”

Ook die reacties zijn inmiddels door La Nikkie verwijderd. Zij houdt het liever bij de complimentjes van haar Boulevard-collega’s. Daar heeft gelukkig níemand donkere make-up nodig.

Instagram

Nikkie en het mysterie van de verdwenen comments:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen