Nick & Simon krijgen kritiek op SBS 6-show: ‘Héél erg ons kent ons’

Nick & Simon krijgen felle kritiek op hun SBS 6-show Onmogelijke Duetten. Het is volgens oud-tennisprof Raemon Sluiter, de tv-recensent van Veronica Superguide, allemaal wel héél erg ons ken ons.

Onmogelijke Duetten © SBS 6

Onmogelijke Duetten is een soort Beste Zangers, maar dan iets anders. De bekende artiesten zingen in het programma namelijk niet solo, maar in duet met een artiest die niet fysiek aanwezig is. Ze worden in een videoclip gemonteerd met artiesten die óf te beroemd zijn om naar Nederland te halen óf lijkbleek onder de grond liggen.

Complimentenbingo

Raemon Sluiter vindt het een leuk programma, maar krijgt ook een beetje de kriebels van al die bekende artiesten die samen aan het haardvuur zitten. Het is een beetje incrowd, oordeelt hij.

Je kunt met een complimentenbingokaart voor de buis zitten, meent de tv-kenner. “Het vindt plaats in een soort huiskamersetting, waarbij de artiesten gezellig bij elkaar zitten en kilo’s veren in elkaars kont deponeren over hoe tof het eindresultaat wel niet is.”

Ons kent ons

Het is een beetje jammer van Nick & Simon, vindt Raemon. “Mij bekruipt net iets te veel het ons-kent-onsgevoel. En dat kunnen zelfs de sympathieke presentatoren Nick en Simon niet helemaal wegnemen.”

Het is volgens hem net alsof je langs het huis van René Froger loopt, naar binnen kijkt en ziet hoe gezellig ze het allemaal hebben. Iets van interactie met kijkers zou het programma goed doen, adviseert Raemon.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welk programma is leuker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen