Maarten Spanjer kotsmisselijk in restaurant, vindt teennagel in eten

Maarten Spanjer heeft een afgrijselijk moment meegemaakt in een restaurant. Het leek wel een scène uit een horrorfilm toen hij een hapje wilde nemen van zijn eten en daarin menselijke resten vond.

Maarten Spanjer © Op1

Het is voor Maarten een groot genoegen om lekker uit eten te gaan, maar het gaat niet altijd goed. Het dieptepunt in zijn culinaire leven is het moment dat hij een teennagel in zijn hoofdgerecht vond. Veel mensen vinden het al vies om teennagels in het doucheputje te zien liggen, laat staan in je avondmaal.

Teennagels in eten

De Taxi-bekendheid doet zijn onthulling in de nieuwste Veronica Magazine. “Ik hou niet zo van gek eten, dus dat doe ik niet. Wel heb ik eens in een restaurant een afgeknipte teennagel in mijn boerenkool gevonden. Heel gek. Ik heb het dan ook niet opgegeten.”

Hoe de teennagel daar precies in terecht is gekomen, vertelt Maarten niet. Het is wel heel eigenaardig. Het is nog wel enigszins denkbaar dat de chef van dienst zijn vingernagels afknipt in de keuken, maar om je teennagels te knippen moet je toch nog wel eerst je schoenen en sokken uitdoen. Daar is meestal geen tijd voor in een druk restaurant.

Verbouwen

Het liefst had Maarten de chefkok eigenhandig willen verbouwen, maar dat heeft hij niet gedaan. Zelf zal hij zich ook nooit laten verbouwen. “Je moet niets aan jezelf willen veranderen. Vraag dat maar aan Marijke Helwegen en Dirk Kuyt, om er maar eens twee te noemen.”

Tot slot: welke superkracht zou Maarten het liefst bezitten? “De kracht van een gorilla. Dat je mensen die je ernstig proberen te dwarsbomen moeiteloos van je af kunt slingeren, zodat ze nooit meer bij je terugkomen.”

De nieuwste Veronica Magazine ligt sinds gisteren in de winkels.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden als Maarten Spanjer het programma Taxi nieuw leven inblaast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen