Leco van Zadelhoff adviseert heren: ‘Neem facings en ooglidcorrectie’

Leco van Zadelhoff brabbelt in RTL Boulevard normaal gesproken altijd over onderwerpen als make-up en eyeliner, maar gisteren ging het voor de verandering eens over huidverzorging voor mannen.

Leco van Zadelhoff © RTL Boulevard

Het is een onderbelicht onderwerp, vindt Leco. “Het is een beetje ontstaan uit het feit dat we hier heel veel aandacht besteden aan vrouwen, maar ik krijg altijd standaard vragen van mannen van: ‘Komen wij ook nog eens aan de beurt?’ Ik dacht: laten we daar eens een leuk onderwerp over maken.”

Peter zonder SPF

Leco’s hoofdboodschap was om altijd in te smeren tegen de zon. Dat had studiogast Peter R. de Vries gisteren níet gedaan: “Ik had inderdaad onderschat nog hoe sterk de zon alweer zou zijn. Ik was heel blij dat het mooi weer was, ben op de racefiets gegaan en ja…”

Vervolgens begon Leco over haarverf. “Tegenwoordig kun je op een heel subtiele manier, zonder dat je zo’n geverfde pruik op je hoofd hebt, je haar fantastisch laten kleuren. Daardoor laat je je eigen grijs in combinatie met die kleur een beetje blenden, waardoor je er natuurlijk uitziet. Dat doe ik ook.”

‘Neem ook facings!’

Na zijn tips over scrubben, insmeren en haarverf, ging Leco moeiteloos door naar de ietwat rigoureuzere kant van het spectrum. “Ik moet nog een stukje verder… Ja, ik vind het belangrijk om te noemen, want de mannen moeten op die manier bediend worden. Wil je nog meer dan dit, denk dan eens aan laser en IPL.”

“En vergeet ook niet: de tandarts is anti-aging nummer één: twee kleine facings aan de voorkant kunnen er al voor zorgen dat je vijftien jaar jonger bent. Dat is een heel belangrijke. Plastische chirurgie is per persoon verschillend, maar een ooglidcorrectie doet echt wonderen.”

Leco die facings en plastische chirurgie aanprijst alsof het dagcrèmes zijn. Wanneer stopt RTL Boulevard eens met deze onzin?

Fragment

Het bewuste fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat beauty-onderwerpen te veel zendtijd krijgen in RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen