Kandidate commandeert haar date op SBS 6: ‘Wat een raar mens!’

De kijkers van het SBS 6-programma Lang Leve De Liefde keren zich massaal tegen kandidate Roxy. Ze gedraagt zich in de datingshow als een soort femme fatale die haar date commandeert.

Lang Leve De Liefde © SBS 6

De date tussen Bjarne en Roxy begint heel gemoedelijk. Ze leren elkaar kennen tijdens een gesprekje in de keuken, waar ze erachter komen dat ze allebei voetballen. Tijdens een potje in de tuin, loopt Roxy geërgerd weg omdat ze er niets van bakt. Daar begint alle ellende.

Jacuzziheks

Op een gegeven moment zitten de twee samen in de jacuzzi, waar Roxy vraagt of hij een intieme spanning tussen hen voelt. Hij beaamt dat, maar niet veel later ziet Roxy er door haar uitgelopen make-up uit als een soort verlepte clown. Hij moet daar hartelijk om lachen, maar vervolgens begint ze zich enorm bits te gedragen.

Roxy wil de make-up graag verwijderen, maar is te lui om even uit het bubbelbad te lopen. “Nou, eigenlijk moet ik dan gewoon eruit, naar mijn tas lopen en mijn wattendoekjes en make-up reiniger pakken”, zegt ze. Dan, tot verbijstering van alle kijkers: “Dus loop even.”

‘Ik ben je b*tch niet!’

Bjarne reageert verbijsterd. “Ik blijf gewoon zitten.” Roxy voelt zich duidelijk een soort femme fatale en merkt op: “Wil je vanavond in bed slapen?” Bjarne: “Oh, gaan we zo beginnen?” Roxy weer: “Wil je vanavond in bed slapen?” “Ja.” “Nou dan.”

Als Bjarne nog steeds weigert, zegt Roxy: “Hallo, zorgzaam!” Hij daarop: “Ik ben je b*tch niet.”

Emotioneel wrak

Aan het eind van de aflevering doet Roxy heel erg hysterisch omdat ze toch niet zo’n klik voelt met Bjarne. Ze begint enorm te huilen: “Ik vind het gewoon allemaal best lastig. Er is geen slecht woord wat ik over jou kan zeggen, je bent zo lief voor me, maar ik merk dat er bij mij iets mist.”

Van femme fatale naar een emotioneel wrak: het komt allemaal niet erg geloofwaardig over. De kijkers van de datingshow maken dan ook gehakt van Roxy.

‘Wat een raar mens’

Gerard vindt het maar een merkwaardige dame. “Wat een raar mens die dame. Deze date begon echt leuk en spontaan. Vervolgens gaat ze hem een beetje bevelen om iets voor haar te halen, op een botte manier. Achteraf dan ook nog zeggen dat hij te lief is en je liever een eikel had gehad.”

En Nadia: “Hoe kan je zo zijn dat je niet eens even je eigen make-up remover kan pakken”, zegt ze. “Ik snap niet hoe je verwacht dat andere alles voor je doen als je er zelf geen zin in hebt.”

Prinses op de erwt

Lau weet ook niet wat ze ziet. “Och och dat gejankt 🤣 ze wilde van hem een slaaf maken dat is niet gelukt en nu hoeft ze hem niet 😅.”

Claudia vindt het ook erg ver gaan. “Mijn mascara zit niet goed dus loop ff!! Prinses op de erwt!🤢”

Fragment

Roxy en Bjarne in Lang Leve De Liefde:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen