Horlogepatser Jasper Lijfering boycot RTL Boulevard na felle kritiek

Jasper Lijfering, de impopulaire horlogepatser van Videoland, wil niets meer te maken hebben met RTL Boulevard. Hij is boos op kritiek die is geuit in de showrubriek, stelt Lex Uiting.

Peter R. de Vries en Jasper Lijfering © RTL Boulevard, Beau

De proleterige Rolex-ellende van Jasper en zijn maten bleef tot nu toe op gezonde afstand van de kijker, maar daar kwam vorige week een einde aan. RTL’s Videoland lanceerde een driedelige documentaireserie waarin te zien is hoe de heren op enorm brallerige wijze veel te dure horloges aan de man brengen.

Verschrikkelijk arrogant

Jasper ligt behoorlijk onder vuur, omdat hij totáál niet sympathiek overkomt. Hij loopt ongelooflijk op te scheppen en is de realiteit compleet uit het oog verloren. Hij kreeg reeds billenkoek van twee grootheden uit de Nederlandse tv-wereld: zowel Peter R. de Vries als Wilfred Genee vinden het een naar mannetje.

Peter en Wilfred staan daar niet alleen in, want toen Jasper aan de talkshowtafel van Beau van Erven Dorens zat, ging het al helemáál los. De kijkers konden het allemaal niet aanzien. “Ze zijn verschrikkelijk arrogant. Bah, bah”, klonk het.

Boulevard-boycot

Inmiddels blijkt dat Jasper niet alleen heel dure horloges heeft, maar ook ontzettend lange tenen. Volgens Lex Uiting, een van de verslaggevers van RTL Boulevard, weigeren de horlogepatsers namelijk om het programma te woord te staan.

Lex op Radio Veronica: “Bij Boulevard wilden deze jongens niet meer geïnterviewd worden, omdat John van den Heuvel iets aan de desk had gezegd of weet ik wat. We mochten ze niet meer zoomen of niets. Toen heeft Peter de Vries ze vervolgens ook weer kritisch geanalyseerd en nu willen ze nooit meer iets met Boulevard.”

Wereldvreemd

Wilfred Genee denkt dat de heren de werkelijkheid compleet uit het oog verloren zijn. “Die jongens leven in die bubbel klaarblijkelijk en in hun wereld is het wel normaal om zo met elkaar om te gaan. Het was een heel apart gesprek.”

Hoe is horlogepatser Jasper vrijdag weggelopen na hun ruzie op BNR Nieuwsradio? “Volgens mij was het wel redelijk, ja. Ik ben uiteindelijk een warm bad, dat weet je.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moeten de horlogepatsers een eigen programma op tv krijgen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen