Angela de Jong wil samenwerken met Linda de Mol: ‘Ze mag bellen’

Angela de Jong wil graag meeschrijven aan Linda de Mols nieuwe komedieserie over de televisiewereld. Ze heeft enorm veel inspiratie. “Stof genoeg!”, aldus de beruchte opiniediva van het AD.

Angela de Jong en Linda de Mol © NPO, RTL

Linda de Mol werkt momenteel aan meerdere tv-projecten en een komedieserie over de televisiewereld is daar dus één van. Het is natuurlijk best opvallend dat uitgerekend de zus van mediamagnaat John de Mol hiermee komt. Hij vervult immers een buitengewoon prominente rol in de échte Nederlandse tv-wereld.

Angela biedt Linda hulp aan

Het is natuurlijk evident dat Linda haar eigen familie enorm gaat sparen en niet met Martin Morero-achtige toespelingen komt op haar neefje Johnny en broer John de Mol. Ténzij ze Angela de Jong opneemt in haar schrijversteam.

Angela ziet het namelijk wel zitten om een bijdrage te leveren aan deze tv-comedy, zegt ze in de AD Mediapodcast. “Ik werd helemaal blij toen ik las dat Linda de Mol werkt aan een dramaserie over de televisiewereld. Daar sloeg mijn fantasie enorm van op hol.”

Stof genoeg

Ze denkt Linda een hoop input te kunnen bieden. “Ik heb geloof ik al vier afleveringen voor haar geschreven, over een mediatycoon met een zoontje met losse handjes hier en een zus die de hete adem van de concurrentie in de nek voelt daar… Dus als ze die wil hebben, ze mag me bellen.”

“Ik heb zó genoten van alleen het schrijven al, echt! Stof genoeg!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden als Angela de Jong mee gaat schrijven aan deze serie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Is Gordon over zijn tv-hoogtepunt heen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen