André Hazes jr. reageert op kritiek Angela de Jong: ‘Wat een gezeik’

André Hazes jr. reageert op de storm van kritiek die hij over zich heen heeft gekregen na de opening van het theekraampje van zijn moeder Rachel Hazes. Hij vindt dat iedereen aan het zeiken is.

Angela de Jong en André Hazes jr. © RTL, William Rutten

De Hazes-moeheid onder het volk is enorm groot, maar toch doet André er elke week weer álles aan om in de publiciteit te komen. Zo nam hij vorige week zijn hele nieuwe schoonfamilie mee naar de opening van Rachels Amstelveense theekraampje om met z’n allen op de foto te gaan en interviews te geven. De showrubrieken juichten, de kijkers kotsten.

‘Even geen zeikerds’

De kijkers van RTL Boulevard en Shownieuws gingen echt he-le-maal los op de beelden van dit pr-momentje en tot overmaat van ramp kreeg André daar ook nog eens de meedogenloze pen van Angela de Jong overheen. Zij heeft de volkszanger en zijn aandachtsbeluste familie volledig kapotgeschreven in het AD.

André slaat nu op een subtiele manier terug naar al zijn criticasters. Hij trad zaterdag op bij het concert van The Streamers, tot grote teleurstelling van fans van de popformatie, en daar heeft hij flink van genoten. “Een lege Kuip, geen mensen die over mij zeiken”, laat hij weten op Instagram. Hij doelt hier uiteraard op theegate.

‘Zeiken om het zeiken!’

Aangezien André altijd zo veel negativiteit losmaakt bij de mensen, heeft hij de reacties op zijn Instagram al geruime tijd uitgeschakeld. Hij laat nu alleen nog maar complimentjes toe van mensen die hij kent.

Eén van hen is zijn moeder Rachel Hazes, die óók onder vuur is genomen door Angela. “Zeiken om het zeiken noem ik dat schat maar je was gewoon weer top”, reageert zij.

Om in de Hazes-terminologie te blijven: ook de kijkers van The Streamers hebben flink lopen ‘zeiken’ over André, werd gisteren gemeld door Lex Uiting in RTL Boulevard. “Hij had een gouden microfoon en daar kwam dan online wat kritiek op, want er is maar één man die natuurlijk in Rotterdam een gouden microfoon mag hebben in de Kuip: Lee Towers.”

Uithuilen bij de Belgen

André is het goed zat met alle kritiek op zijn persoon in Nederland. Hij was daar vorige week donderdag behoorlijk over aan het uithuilen in het Vlaamse programma De Cooke & Verhulst Show.

“Ik vind het zo leuk om in België te zijn, ook als ik hier binnenkom. Jullie zijn zo warm en lief. En in Nederland maak ik nu zo veel sh*t mee en iedereen heeft een mening. Ik kom zelfs af en toe gewoon hier om te tanken. Dan haal ik even een Jupiler en dan denk ik: dat lieve volk”, merkte hij op.

98 procent eens met Angela

Het klinkt alsof André het in Vlaanderen nog niet verbruid heeft, dus daar liggen misschien nog mooie kansen voor hem. In Nederland kampt hij inmiddels met een enorm imagoprobleem.

De meedogenloze column die Angela over André schreef, wordt massaal gesteund. Maar liefst 98 procent van de lezers van Mediacourant is het eens met Angela, blijkt uit een poll waarop ruim 14.000 keer gestemd is.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. vindt het in België veel fijner. Tijd voor een emigratie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen