Albert Verlinde vindt Rob Goossens een enorme lafbek: ‘Hij is zo vals’

Albert Verlinde heeft gisterenavond laat in Shownieuws buitengewoon felle kritiek geuit op zijn eigen ontdekking Rob Goossens. Hij vindt de RTL Boulevard-ster niet alleen een lafbek, maar ook vals.

Rob Goossens en Albert Verlinde © RTL, SBS

Rob Goossens heeft eergisteren het gerucht de wereld ingeslingerd dat Tino Martin een enorme cokesnuiver zou zijn. Daar kreeg hij enorm veel kritiek op, omdat er geen enkel bewijs voor is. Merkwaardig genoeg slikte hij zijn woorden gisteren in bij RTL Boulevard, maar ging hij bij De Telegraaf juist door met alle verdachtmakingen.

Albert vindt Rob laf

Heel erg raar gedrag, vindt Albert dat. “Wat Rob nu zegt dat Tino regelmatig mindere optredens doet is een publiek geheim, want dat kan iedereen horen en zien natuurlijk. Maar de suggestie wekken dat hij coke gebruikt, en zeker op zo’n dag als gisteren dat je een nationale held bent, is wel een redelijk pittige die je dan doet.”

De schijnbeweging die Rob nu maakt snapt Albert niet. “Of je gelooft zó in je verhaal dat je ervoor gaat staan, maar dan ga je niet zo’n halfslachtige terugdraaibeweging maken van dat je bij Boulevard zegt ‘ja sorry’ en bij Telegraaf TV toch zegt dat hij van een vriend van een vriend van een vriend heeft gehoord dat hij het toen gedaan heeft. Dat is gewoon laf.”

‘Hij is valser dan Tino’

En dan te bedenken dat Rob door Albert een bekende Nederlander is geworden. Hij haalde Rob immers naar 6 Inside. “Ik heb hem ontdekt. Ik vind het op zich een hartstikke leuke vent, maar je moet staan voor je zaak. Als je dit zegt kun je er best achteraf spijt van hebben”, zegt hij. “Maar niet dit doen. Dit is gewoon ontzettend laf eigenlijk.”

Albert vraagt zich af wat er aan de hand is met Rob. “Ik denk dat Rob Goossens iets gebruikt”, knipoogt hij. “Wat ik zo jammer vind: we hebben zó’n mooie 4 en 5 mei gehad. Laten we daar nou eens bij stil staan, in plaats van al die wanklanken waarbij achteraf Rob Goossens valser blijkt te zijn dan Tino Martin.”

Alle ballen op Rob

Ook alle Shownieuws-collega’s van Albert zijn kritisch over Rob. “Hij maakt hem eigenlijk gewoon met de grond gelijk. Het is een beetje karaktermoord”, vindt Weekend-baas Bart Ettekoven.

Topfotograaf William Rutten: “Ik vind dat je het sowieso niet kan zeggen. Het is ongefundeerd: ‘van die en van die’. Dat slaat nergens op. Als je zo’n positie in zo’n programma hebt, moet je dat helemaal niet zeggen. Ik vind Rob Goossens in De TV Kantine tien keer leuker dan deze Rob Goossens.”

Patty vindt het ‘not done’

Ook Patty Brard valt Rob aan. “Ik vind het not done. Als je er niet bij bent geweest, Rob Goossens, dan vind ik dat je dit niet zo stelt. Waar het om gaat is dat iemand dat stempel op zijn hoofd gedrukt krijg en als je er niet bij bent geweest…”

Story-baas Guido den Aantrekker: “Dat ben ik met je eens. Zeg dan: ‘Ik heb geruchten gehoord.’ Hij is ook niet om wederhoor gevraagd.”

RTL 4 ontslaat Rob niet

Vooralsnog is er geen sprake van een ontslag van Rob bij RTL Boulevard. Guido: “Er werd natuurlijk ook gezegd van: ‘Moet hij geen excuses aanbieden?’ En: ‘Hoe staat Peter van der Vorst, de grote baas van RTL 4, hierin?'”

“Ik weet van Rob dat er vanuit RTL 4 helemaal niemand gereageerd heeft, dus het is kennelijk ook helemaal niet zo dat ze het daar heel erg vinden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen