Twijfels op Shownieuws-redactie over ziekenhuisopname Gordon

Het nieuws dat Gordon met een ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht vanwege een hoge bloedsuikerspiegel, werd op de redactie van Shownieuws met enige scepsis ontvangen.

Gordon © William Rutten

Shownieuws-redactrice Kayleigh van den Hout geloofde het niet helemaal, bekent ze in de podcast van het programma. Ze denkt dat er twee weken geleden meer aan de hand was dan een hoge bloedsuikerspiegel. “Eigenlijk is het heel erg, maar ik dacht op zo’n moment gelijk: o mijn god, zou het mis zijn gegaan?”, bekent ze.

Verboden middelen

Presentatrice Dyantha Brooks daarop: “Wat bedoel je daarmee?”

Kayleigh: “Dat je toch bij Gordon – het is misschien heel erg – denkt dat het iets te maken heeft met verboden middelen. Dat is gewoon het eerste wat ik dacht toen ik het hoorde.”

Overdosis

Dyantha: “Een overdosis of iets?”

Kayleigh: “Ja, hij is natuurlijk afgekickt en heeft de laatste tijd gezegd dat hij wel weer drinkt. Er is natuurlijk wel wat gedoe rondom hem gewenst, dus dat is het eerste wat ik dacht.”

Er wordt vrij mysterieus over gedaan, zegt ze. “Ze hebben het allemaal in het midden gelaten en er niet te veel over gezegd.”

Leven beteren

Kayleigh hoopt dat Gordon zijn leven betert. “Ik ben wel heel benieuwd of hij zijn leven nu dan ook anders gaat aanpakken of aanvliegen. Wat gaat hij nu veranderen?”

Dyantha: “Dan betrek je het heel erg op Gordon zelf. Ik weet niet of diabetes type 2 en of dit iets is wat hij had kunnen voorkomen.”

Ook Jan Uriot twijfelt

Ook Privé-sterjournalist Jan Uriot twijfelt. “Het rare is: ik hoorde in mijn omgeving van: ja ja, het zal wel weer, daarom wordt hij zeker met een ambulance afgevoerd. Mensen gaan dan weer twijfelen. Dat komt omdat er een overvloed aan informatie wordt gegeven door Gordon zelf via de socials”, zegt hij tegen Telegraaf TV.

Daardoor nemen mensen nieuws over Gordon met een korrel zout, aldus Jan. “Dan denk je: ja, het zal wel weer hoor, wat hebben we nou weer? Weet je wel.”

Wellicht moet hij eens afkicken van Instagram, aldus Jan. “Dan wordt het misschien ook wat geloofwaardiger.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Twijfelt u ook over de ziekenhuisopname van Gordon?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen