Stef Bos blijft sinds Beste Zangers vaak slapen bij Sanne Hans

Sanne Hans (36) deed gisteren een opvallende onthulling in de talkshow van Humberto Tan. Ze vertelde dat Stef Bos (59) sinds hun gezamenlijke deelname aan Beste Zangers vaak bij haar blijft slapen.

Stef Bos en Sanne Hans © Humberto

Sanne scoorde een grote hit met haar vertolking van Stef Bos’ liedje ‘Door de wind’ in het afgelopen seizoen van Beste Zangers. De twee hebben een goede band overgehouden aan het tv-programma. Zó goed dat de twee sinds de opnames regelmatig onder één dak slapen met elkaar.

Blijven slapen

Het is echt een topper, vindt Sanne. “Het is zo’n briljante man. Hij is zo grappig en leuk. Ik ben zo graag bij hem, weet je? Hij blijft ook heel vaak slapen en dan praten we gewoon. En echt niet alleen over het leven, maar ook over stomme dingen. We hebben dan de slappe lach. Het is echt een verrijking.”

Humberto Tan was verrast over deze onthulling. “Maar gewoon als vrienden toch? Voordat er weer verhalen komen.”

Sanne: “Oh ja, nee, vrienden, zeker.”

K*tnaam

Het was voor Sanne af en toe best lastig om uit haar woorden te komen, omdat ze, zoals bekend, stottert. “Ik ga heel veel doen, maar ook heel veel doen wat ik leuk vind. Volgend jaar ben ik vijftien jaar lang Miss Montreal”, zei ze bijvoorbeeld. Ze struikelde echter enorm over haar artiestennaam. “Wat een k*tnaam.”

Humberto: “Je hebt het zelf bedacht, hè?”

Sanne: “Ja, daar heb ik al vijftien jaar spijt van!”

Fragment

Sanne zong bij Humberto ook een liedje:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie vindt u beter in de presentatie van Beste Zangers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen