Shownieuws denkt dat nieuwe relatie André Hazes jr. een feit is

Shownieuws-deskundigen Bram Moszkowicz en Bart Ettekoven denken dat de nieuwe relatie van André Hazes jr. een feit is. “Alles wijst er natuurlijk wel op”, klonk het gisteren in de showrubriek op SBS 6.

André Hazes jr. © William Rutten

André is alweer hand in hand gespot met Sarah van Soelen, de dame waarbij hij introk toen hij zijn knipperlichtvrouw Monique Westenberg onlangs voor de tweede keer verliet. Aanvankelijk ontkende de zanger een relatie, ‘maar wat niet is kan nog komen’, zei hij in woorden van soortgelijke strekking. Nu is wel duidelijk hoe de vlag erbij hangt.

Dolly Parton

Ook bij Shownieuws denken ze dat het nieuwe liefdespaar een feit is. “Wat denken we hier aan tafel? Denken we al dat er sprake is van een relatie?”

Bram Moszkowicz, die ooit een inhoudelijke baan had, daarop: “Does Dolly Parton sleep on her back?” Bart Ettekoven: “Hahaha. Ik heb het ook meteen helemaal visueel! Ik zie Dolly liggen, hè?” Bram: “Laat ik zeggen: ik denk het wel.”

Patty prijst André

Patty Brard vindt André, net als Evert Santegoeds, vooral een geweldige knul. “Ze zijn wel stout. Dré is de leukste stoute boef die er in de Nederlandse showbizz rondloopt wat mij betreft.”

Weekend-baas Bart: “Wat ik ook wel vaak bij hem zie, is dat hij erg lijfelijk is. Hij knuffelt snel, dus het feit dat hij hand in hand met een andere vrouw loopt, zegt niet per definitie dat ze een relatie hebben, maar alles wijst er natuurlijk wel op.”

Manager reageert

Wat zegt het management van André zelf? “We hebben wel even het management gebeld, want dat doen wij altijd, en die hadden wel een grappige reactie. Het officiële statement luidt: ‘De concerten zijn uitverkocht.’ Enige humor kan ze niet ontzegd worden. Hij gaat er helemaal niets over zeggen.”

Het nieuwe Hazes-meisje past in elk geval in het profiel, aldus Patty. “Het profiel is dat het heel glad, heel blond en heel beeldig is. Ik vind het allemaal wel op elkaar lijken een beetje. Redelijk opgespoten en strak.”

Bart: “Ja, nou, ik vond Monique een stuk natureller.”

Shownieuws

De uitzending van Shownieuws kunt u terugkijken op KIJK.nl, de videodienst van SBS.

Instagram

De nieuwe vermeende Hazes-vriendin:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. heeft Monique voor de tweede keer in de steek gelaten voor een andere vrouw

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen