SBS 6-gezicht Marije Knevel thuis tijdens inbraak, sluit zichzelf op in wc

Marije Knevel, de vurige dochter van Andries Knevel, heeft recentelijk doodsangsten uitgestaan. Er werd ingebroken in haar woning, terwijl het SBS 6-gezicht nietsvermoedend in bed lag te slapen.

Marije Knevel © AvroTros

Het was een enorm angstige ervaring voor Marije, die adjunct-hoofdredacteur van LINDA en deskundige in Shownieuws is. “Er is onlangs bij mij ingebroken terwijl ik sliep. Natuurlijk is dat geen positieve gebeurtenis; ik stond trillend van pure angst in de gang en besloot mezelf op te sluiten in het toilet”, vertelt ze in Veronica Magazine.

Cool

Zelfs uit zo’n negatieve situatie kun je een mooie les trekken, aldus Marije. “Kijk, die inbraak is vervelend, maar ik heb geleerd dat mijn lichaam dondersgoed weet wanneer er gevaar dreigt en mij dan dus een signaal geeft.”

De vrienden van Marije vinden het gek dat ze er zo positief mee omgaat. “Mensen om me heen zeiden: ‘Marije, doe normaal. Je hebt een inbraak gehad!’ Ja, bloedirritant dat ze spullen hebben gestolen, maar dat is materie. Ik denk vooral: hoe cool dat je lijf zo werkt. Ik kan intens genieten van zoveel dingen…”

Chokotoff

Genieten van hoe je in standje Marijke Helwegen gaat als er bij je wordt ingebroken? Dat is inderdaad wel heel bijzonder. Van welke dingen geniet ze nog meer? “Laatst greep ik in m’n handtas en vond ik een Chokotoff! Nou, dan sla ik een kreetje van geluk.”

Toevallig begon Anita Witzier afgelopen weekend in het AD ook al over Chokotoffs. Zij heeft thuis een hele pot met die suikerbommetjes staan, al geniet de presentatrice met mate. “Mijn snoepmoment is ’s avonds bij een kop thee. Chokotoff, daarvan heb ik er na twee genoeg”, onthulde ze.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat zou u doen bij een inbraak terwijl u thuis bent?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen