Rob Goossens vindt Frank & Rogier niet meer leuk als tv-duo

Rob Goossens denkt dat het over en uit is met het televisieduo Frank Jansen en Rogier Smit. Hij heeft hen voor het eerst sinds hun scheiding aan het werk gezien en de chemie is weg, oordeelt de tv-kenner.

Frank Jansen en Rogier Smit © Michel Schnater

RTL 4 heeft met Frank en Rogier een flinke kat in de zak gekocht. Vlak nadat ze overkwamen van SBS 6 belandde het duo in een huwelijkscrisis, die ze op een buitengewoon ranzige manier uitvochten in de media. Inmiddels zijn de heren gescheiden, maar vanwege die 400.000 euro per jaar willen ze nog wel dolgraag door op televisie.

Wil RTL nog wel?

De grote vraag is echter: wil RTL nog wel? Voordat de zender weer met een echt Frank & Rogier-programma komt, hebben de heren eerst een gastrol gekregen in het nieuwe programma ‘Herrie in de Druiventros’. Dit is bedoeld als experiment om te kijken of Frank en Rogier nog chemie hebben.

Nou, het experiment is gelukt en de uitkomst is negatief, aldus Rob. “Wat ik een beetje ongemakkelijk vind om te zien: ze konden natuurlijk vreselijk heerlijk kibbelen en dat was leuke televisie om naar te kijken. Nu had ik het gevoel dat ze elkaar een beetje aan het ontzien waren”, zegt hij in RTL Boulevard.

‘Geen leuke tv meer’

Hoe is de band nu tussen de twee heren? “Ik zag niet een superhartelijke band, ik zag ook niet dat gekibbel, maar het was eigenlijk best wel koud. Ik weet niet of dat zulke leuke televisie oplevert.”

De kijker mag het vanaf morgen zelf gaan beoordelen, dan begint Herrie in de Druiventros op RTL 4.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen