Marieke Elsinga krijgt slappe lach van bijzondere outfit in RTL Boulevard

Marieke Elsinga kreeg gisteren in RTL Boulevard de slappe lach van de bijzondere outfit die ze kortstondig droeg achter de desk. Ze stond daar in een heus Handmaid’s Tale-pakje.

Marieke Elsinga © RTL Boulevard

Het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale staat op Videoland, de succesvolle videodienst van RTL, en daarom werd daar uitgebreid in stilgestaan bij RTL Boulevard. “Het is ongetwijfeld een van de spannendste series van dit moment: The Handmaid’s Tale”, zo kondigde Marieke het item aan.

Handmaid’s Tale-pakje

Marieke vervolgens: “Door de coronapandemie heeft de nieuwe reeks wel wat langer op zich laten wachten, maar met het uitkomen van het langverwachte vierde seizoen kunnen fans vanaf vanavond weer volop bingen.”

Na het filmpje over het nieuwe seizoen, stond Marieke ineens in een Handmaid’s Tale-pakje achter de desk van Boulevard. “Ja, ik probeer gewoon niet te lachen, maar ik praat door zonder te lachen”, zei showdeskundige Eric de Munck.

Slappe lach

Haar gekke pakje leidde tot een lachkick bij Marieke. “Ik heb de slappe lach. Dat is zo irritant, ik heb de slappe lach.”

Marieke heeft in elk geval wel zin gekregen in de serie. “Ik ga altijd gewoon in dit pakje voor de televisie zitten.”

Luuk Ikink: “Je kunt nu ook op je bezem naar huis.”

Fragment

Marieke in haar bijzondere pakje:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen