Luuk Ikink sorteert voor op nieuwe ruzie bij Veronica Inside

RTL Boulevard-sterren Luuk Ikink en Rob Goossens denken dat de kans groot is dat de mannen van Veronica Inside komende zomer weer rollebollend over straat gaan. “Pak de popcorn erbij!”

Rob Goossens en Luuk Ikink © RTL Boulevard

De mannen van Veronica Inside gaan in de zomer twee maanden lang dagelijks (zeven dagen per week!) een talkshow maken op de late avond van SBS 6. In het verleden ontstond er steevast ruzie toen de heren dagelijkse televisie met elkaar maakten en dat zal komende zomer niet anders zijn, verwachten ze bij RTL Boulevard.

Boze VI-mannen

Luuk Ikink denkt dat het weer een ramp wordt. “Het is wel interessant, want ze hebben dit natuurlijk wel eens vaker gedaan dat ze een lange periode achter elkaar op tv zijn en uiteindelijk ontstond er bijna altijd bonje.”

Rob beaamt: “Dat werd altijd ruzie en ze hebben het nog nooit zeven dagen in de week gedaan, dus ze zitten nog meer op elkaars lip.”

Popcorn

Rob heeft gisteren even kort gebeld met Johan voor een kort interview in De Telegraaf. “Hij zegt: ‘Als er zometeen weer wat gebeurt, laat het dan maar gebeuren.’ Hij sprak alleen wel de hoop uit dat ze er op een volwassen manier mee omgaan.”

Dat gaat niet lukken, vreest Rob. “Wat dat betreft: de afgelopen keren dat er bonje was hebben we gezien: als er één ding niet gaat gebeuren, dan is het dat de VI-mannen er volwassen mee omgaan. Wat dat betreft: pak de popcorn er maar bij.”

72 jaar

Presentator Eddy Zoëy: “Heeft Derksen er überhaupt zin in? Want hoe oud is die man ondertussen?”

Rob: “Die is 72 en Humberto Tan en alle andere talkshowhosts vinden vijf dagen in de week al stevig. Johan Derksen gaat het dus zeven dagen doen en ook nog op en neer naar Grolloo. Ik sprak hem vanmiddag en zei: ‘Waar begin je aan? Het is gekkenwerk!’ Hij vindt het niet zo boeiend.”

Fragment

Het bewuste item in RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gaan de mannen van Veronica Inside deze zomer weer in standje dramaqueen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen