Jan Roos ergert zich aan Luuk Ikink en Katja Schuurman

Jan Roos ergert zich eraan dat Luuk Ikink en Katja Schuurman in de bres zijn gesprongen voor Bilal Wahib. Hij wordt in no time weer op het schild gehesen, verwacht de RoddelPraat-presentator.

Jan Roos © YouTube

Bilal Wahib is in opspraak geraakt omdat hij een 12-jarig jongetje tijdens een livestream overhaalde om zijn geslachtsdeel te laten zien. Zijn carrière heeft daardoor een flinke opdoffer gekregen. Zelfs zijn platenlabel Top Notch, dat niet bepaald een politiek correcte artiestenstal heeft, liet hem vallen.

Heksenjacht

Een heksenjacht, vinden Luuk Ikink en Katja Schuurman. “Waar ik een beetje moeite mee heb, is dat je gelijk in de media allemaal van die mensen zag die zeiden: ‘Het is een heksenjacht!’ Door Luuk Ikink en Jeroen van Inkel en allemaal van dat soort gare types. Katja Schuurman ook, ja. ‘Het is een heksenjacht, het is een heksenjacht!'”, aldus Jan.

Ongelooflijk, vindt Jan het. “Nou, ik zal je even één ding vertellen. Wat denk je dat gebeurt als ík een kindje van twaalf op Instagram om zijn snikkel vraag? Denk jij dat ik dan ook in een heksenjacht zit? Dan houdt iedereen zijn grote smoel, want dan is het: smullen, ahhh, we kunnen hem kapotmaken!”

Imanuelle Grives

Bilal zit straks gewoon weer op het zadel, verwacht Jan. “Deze gozer wordt binnen no time weer op het schild gehesen. Dat is net als met die drugsdealer, die donkere meid, die actrice, Imanuel ofzo. Imanuelle Grives. Die ging even een kilo drugs verhandelen, een drugsdealer. Heel slap verhaal, is veroordeeld en een halve dag later zit ze overal op televisie te huilen en zegt iedereen: ‘Ach meid, wat zielig.'”

“Ik heb een beetje het gevoel – maar ik zal nu wel een beetje een gevaarlijk hoekje opzoeken – dat het een soort non-white-privilige is, dat als je over de schreef gaat, de media je graag weer op het schild hijst.”

RoddelPraat

De nieuwste aflevering van RoddelPraat:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen