Genderrevealparty: Martien Meiland volledig in tranen op SBS 6

Martien Meiland kan zijn tranen vanavond niet in bedwang houden in Chateau Meiland, dé kijkcijferhit van SBS 6. Als het geslacht van Maxime’s tweede baby wordt onthuld, begint Martien flink te grienen.

Chateau Meiland © SBS 6

Maxime Meiland houdt in deze aflevering van Chateau Meiland haar genderrevealparty. Het feestje begint niet helemaal lekker als blijkt dat de bakkerij de taart niet volgens opdracht gedecoreerd heeft. “Ik ga daar nooit meer heen naar die bakker, dit is natuurlijk belachelijk”, foetert Maxime.

Boos over taart

De taart is niet met muisjes versierd, maar met vruchtjes en daar is Maxime behoorlijk boos over. “Ik moet gewoon bijna spontaan huilen als ik naar die taart kijk. Ik vind het zo stom!”

Erica begrijpt niet waar Maxime en Martien zich zo druk over maken. “Het is toch prima? Het gaat om de vulling.”

Jongen of meisje?

Maxime denkt dat het een meisje wordt. “Jij zegt dat het een meisje wordt en de vorige keer had je ook gelijk, dus ik ga helemaal van jou op aan”, zegt ze tegen vader Martien.

Erica: “Als ik naar die taart kijk, voel ik blauw van binnen.” En Martien: “Nee, honderd procent weet ik het dat het roze is.”

Martien in tranen

Als uiteindelijk het geslacht van de baby onthuld wordt, is Martien volledig in tranen. “Nou moeten ze natuurlijk een naam verzinnen”, aldus de realityster.

Chateau Meiland is vanavond weer om 20.30 uur te zien op SBS 6, recht tegenover Radar op NPO 1 en de seizoensaftrap van Help Mijn Man Is Klusser op RTL 4.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen