Freek Vonk heeft nog steeds geen nieuwe Eva Jinek

Freek Vonk en Eva Jinek waren tweeënhalf jaar dolgelukkig met elkaar, maar in 2015 besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. Eva heeft inmiddels een gezinsleven, maar Freek is nog steeds alleen.

Freek Vonk en Eva Jinek © NPO

Lange tijd waren Freek en Eva een glamoureus liefdespaar, maar nu is hij op zichzelf aangewezen. “Haha, dit onderwerp moest aangestipt worden, hè? Ik ben op dit moment inderdaad vrijgezel en dat bevalt me prima. Het was geen gemakkelijk jaar om te daten. Niet alleen voor mij, maar voor iedereen die single is. Dus als je nog tips hebt…”, zegt hij in Veronica Magazine.

Netflix en Disney

Het is tijdens de coronapandemie best lastig om single te zijn. Wat doet Freek ’s avonds in hemelsnaam? “Netflix, Disney, ik vind het heerlijk, niks mis mee. Prima om me daarbij te ontspannen. Al is het wel zo dat ik om de vijf minuten opsta om water te pakken, mailtjes te beantwoorden of de was in de wasmachine te doen. Dus ik kijk die film wel, maar ik doe er een uur of vier, vijf over, haha.”

Het is vooral zijn ouders die hij nu vaak ziet. “Ik heb vooral mijn ouders meer gezien dan in de jaren ervoor. Soms gewoon op afstand: bleef ik buiten staan op vijf meter afstand met een bakkie koffie van het tankstation. Even kletsen. Maar uiteindelijk ben je net als iedereen toch geïsoleerd.”

Eenzame Freek?

Het klinkt allemaal vrij eenzaam voor Freek. “Gelukkig kan ik mezelf goed vermaken en weet ik hoe het is. Of je nu thuis zit in lockdown zit of in een junglekamp tussen de slangen, in beide gevallen kun je niet zo veel. Dus ik heb vooral veel thuis gezeten.”

Over twee jaar is Freek alweer 40. “Nee, dat vind ik niet erg. Sterker: ik vind het heerlijk om ouder te worden. Met het ouder worden merk ik dat ik rustiger, stabieler en evenwichtiger word.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie vond u een leuker koppel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen