Beau van Erven Dorens: ‘Of André Hazes jr. boos was na de uitzending?’

Beau van Erven Dorens vindt dat het zijn journalistieke plicht was om André Hazes jr. dinsdag in zijn talkshow te vragen naar zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen. “Anders zou ik een oen zijn.”

Beau van Erven Dorens en André Hazes jr. © RTL

André staat in het middelpunt van de belangstelling nu hij zijn knipperlichtvrouw Monique Westenberg weer eens in de steek heeft gelaten. Waar hij de eerst keer koos voor een affaire met Bridget Maasland, ligt hij nu in bed bij Sarah ‘Duck’ van Soelen. De zanger wil er absoluut geen media-aandacht voor, maar strooit ondertussen gretig met hints op social media.

‘André vraagt erom’

Beau besloot dinsdagavond om André in zijn talkshow te vragen naar zijn nieuwe vriendin. “Hij wist natuurlijk dat het ging komen. Als jij op je eigen Instagram-pagina een foto zet met de vader van je vriendin, dan vraag je er natuurlijk om. Iedereen wist al een beetje hoe het in elkaar zat en ik vroeg het gewoon”, vertelt hij aan Privé TV.

Hoe vindt hij dat André erop reageerde? “Heel erg goed. Hij is gewoon eerlijk. Ik ken hem ook als een heel eerlijke vent. Soms een beetje té eerlijk zelfs, hè? Dat is heel grappig.”

Geen ruzie

Jeroen van der Boom probeerde André te beschermen tijdens de uitzending. “Jeroen van der Boom zat ernaar te kijken, die zat er tegenover en dacht: ik moet ingrijpen. Dat hoort er ook een beetje bij natuurlijk.”

Na afloop was er geen sprake van ruzie, aldus Beau. “Nee, hij vond het ook allemaal prima. Hij weet dat het gebeurt. Als ik het niet zou vragen, dan zou ik echt een oen zijn. Alles is koek en ei. Ik kan hem trouwens überhaupt niet aan, want hij is veel te breed.”

Is André met een goed gevoel weggegaan? “Ja, natuurlijk, natuurlijk. Elke keer.”

Privé TV

Het interview met Beau van Erven Dorens over het Hazes-interview kunt u terugzien op de website van De Telegraaf.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie vindt u de leukste (ex-)vriendin van André Hazes jr.?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen