Zo kwam Marco-Linda-interview tot stand: ‘Ontzettend leuk verhaal’

Marco Borsato heeft ervoor gekozen om zijn mediastilte van ruim een jaar te doorbreken bij Linda de Mol. Hoe is dit exclusieve tv-interview voor SBS 6 tot stand gekomen? Albert Verlinde vertelt.

Linda de Mol en Marco Borsato © Marc de Groot en Raymond Rutting

SBS 6 pakt op zaterdag 13 maart, recht tegenover de seizoenspremière van Lego Masters op RTL 4, groot uit met het televisiegesprek tussen Marco en Linda. “Marco stond vorig jaar al hoog op mijn gasten-verlanglijstje dus ik ben heel blij dat het er nu toch van gaat komen. We kennen elkaar al ontzettend lang, ik denk al meer dan dertig jaar”, aldus Linda.

Ontzettend leuk verhaal

Hoe is dit tot stand gekomen? Dat is volgens Albert Verlinde ‘een ontzettend leuk verhaal’. “Linda is al dertig jaar dik bevriend met Marco en wilde hem al heel lang te gast hebben, eerst bij de Zomerweek en toen bij de Wintermaand. Ze heeft er voor de Wintermaand echt ontzettend op ingezet dat hij daar een te keer gast zou zijn, maar dat was nog net te vroeg”, zei hij gisteren in Shownieuws.

Linda’s Wintermaand werd afgelopen december uitgezonden. “Hij zat toen nog middenin alle afwegingen die hij in het leven moet maken. Toen heeft Linda wel gezegd van: ‘Het zou toch een keer moeten.’ Vorige week heeft Linda gebeld met de zender en gezegd: ‘Luister, ik heb contact met Marco gehad en nu wil hij wel.'”

Winter in de lente

Nu de lente zich weer heeft aangediend, is het wel wat vreemd om van het Linda-Marco-interview een Linda’s Wintermaand-special te maken. “Er is nu geen Wintermaand, snap je, dus toen heeft de zender gezegd: ‘We maken een Wintermaand-special.’ Het is lente, maar dat maakt niet uit. Het is omdat dat de titel is die het programma heeft.”

De special wordt komende dinsdag opgenomen. “Hij heeft beloofd alles te vertellen. Ik ken Marco ook al heel lang. Zo ken ik hem. Daarvan ben ik overtuigd.”

De grote vraag die resteert: wat is er nou zo ‘ontzettend leuk’ aan dit verhaal?

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen