SBS 6 komt na Chateau Meiland ook met Petit Chateau

De naam van de nieuwe tv-show van de Meiland-dochters is bekend: Petit Chateau. Het is de eerste keer dat Maxime en Montana Meiland televisie gaan maken buiten Chateau Meiland om.

Petit Chateau © Wessel de Groot

Maxime en Montana gaan in het programma langs bij jonge gezinnen die door omstandigheden niet in staat zijn om hun babykamer op tijd op orde te krijgen. “In een handomdraai toveren de meiden de babykamer om tot een waar paleis. Ze laten dromen uitkomen door een babychateau te creëren.”

Meiland touch

Maxime en Montana doen dit compleet op hun eigen manier, legt een woordvoerder uit. “Met veel creativiteit, een flinke dosis overmoed en lef, en de juiste contacten helpen zij de gezinnen aan een prachtig Petit Chateau. Hun motto: Niets is te gek, alles kan en droom vooral groot.”

Daar blijft het niet bij. “Als extra verrassing pakken de zussen ook de kinderkamer(s) van broertjes en zusjes aan met de ‘Meiland touch’ en creëren heuse themakamers waar de trotse kinderen tot voor kort alleen maar van droomden.”

Boomhutparadijs

Er wordt echt flink uitgepakt door de Meiland-meiden en hun team. “Een stoere autokamer met een echte auto aan de muur, een voetbalkamer volledig in het gras, of een boomhutparadijs; letterlijk niets is voor Maxime en Montana te gek.”

Petit Chateau, dat net als Chateau Meiland geproduceerd wordt door Vincent TV Producties, is vanaf 6 mei elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen