René van der Gijp zeikt Linda de Mol af: ‘Slecht interview’

René van der Gijp vindt net als Albert Verlinde dat het interview van Linda de Mol met haar boezemvriend Marco Borsato erg magertjes was. “Dit was een theekransje”, aldus de Veronica-ster.

Linda de Mol en René van der Gijp © SBS

Linda de Mol bracht zaterdagavond op SBS 6 een groot interview met Marco Borsato, waarin de zanger jammerde dat het bedonderen van zijn vrouw Leontine zo zwaar voor hem was. De kijkcijfers van het interview vielen een beetje tegen en dat is ook niet zo gek: de kijker had geen zin in de ene BN’er die de andere BN’er de hand boven het hoofd hield.

Gijp eens met Albert

Een paar uur na het interview liet Albert Verlinde zich er al erg kritisch over uit in Shownieuws. Hij merkte daar niet alleen op dat de reacties op social media over Marco nogal kritisch waren, maar ook dat Linda niet de vragen stelde die je als kijker wilde horen. Op sommige momenten had Linda echt wel door moeten vragen, vond Albert.

Daar sloot René van der Gijp zich gisteren bij aan in Veronica Inside. “Voor een goed interview heb je er twee nodig. Je hebt hem nodig en Linda. Als je niet één keer een kritische, cynische of humoristische vraag aan die man stelt, dan krijg je dit. Dit was een theekransje.”

Verdrietholletje

Het was bizarre televisie, vindt René. “Haar leukste vraag vond ik nog – dat woord kende ik niet: ‘Je hebt heel lang in je verdrietholletje gezeten.’ Dat zei ze, hahahaha. Dat zei ze tegen hem! Hahaha. ‘Je hebt heel lang in je verdrietholletje gezeten!’ Hahaha. Een intimiteitsvacuüm, daar zit hij ook in ja! Hahaha.”

René had de grootste lol om het grote schuinsmarcheerdersinterview. “Hij had wel gelijk dat hij zei dat hij met die Iris Hond heeft gebroken, omdat die blaft als ze klaar kwam. Dat zou ik ook niks vinden, jij?! Hahahaha.”

Kwal van een gozer

Johan Derksen heeft niet eens gekeken. “Ik heb niet gekeken naar die uitzending, want ik vind die Marco Borsato zo’n kwal van een gozer. Bij RTL werd hij ook al geadoreerd en gingen ze ook privé bij hem op bezoek enzo. Dit is de enige die overal ligt te n**ken en zichzelf als slachtoffer zit. Het is natuurlijk wel treurig dat hier in Nederland een markt voor is.”

De media-aandacht is buitenproportioneel, vindt Johan. “En vanochtend sla ik De Telegraaf open en wéér een pagina. Je komt er gewoon niet omheen! Hoeveel mensen gaan er jaarlijks scheiden? Moeten we dan wakker liggen van deze snoeshaan? Als ik zijn vrouw was, had ik hem er ook uitgegooid. Die vreselijke liedjes en dan ook nog vreemdgaan.”

IJsselmeer

Hans Kraay jr. begrijpt de hele ophef niet. “Als ik elke keer had moeten huilen als ik vreemd was gegaan, dan had ik het IJsselmeer in mijn achtertuin gehad. Ik heb er altijd verschrikkelijk van genoten, moet ik eerlijk zeggen. Met volle teugen. Het kost een paar centen, maar je hebt er wel wat voor.”

Johan staat er wat conservatiever in. Hij heeft niet zo’n medelijden met vreemdgaande mannen: “En om dan schaamteloos over te stappen naar de promotie van je nieuwe single… Daar ging het over.”

Fragment

Een fragment uit Veronica Inside:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen