‘Nicolette Kluijver gaat tv-werk op heel laag pitje zetten’

Spannend nieuws vanaf het tv-fornuis: de tv-carrière van Nicolette Kluijver gaat mogelijk van een laag pitje naar een héél laag pitje. “Het is de laatste tijd stil rond haar en dat is niet voor niets.”

Nicolette Kluijver Beeld: RTL

Het tijdschrift Weekend kan onthullen dat Nicolette Kluijver en haar man Joost Staudt ‘in het diepste geheim’ een resort hebben gekocht op Bonaire. “Ze zijn van plan zich daar te vestigen. Blazen zij daar, ver weg van Nederland, hun stukgelopen huwelijk nieuw leven in?”, vraagt het blad zich af.

Gevolgen voor tv-carrière

Betekent dit ook dat Nicolette haar tv-carrière gaat opgeven? Wonen op Bonaire en programmaatjes maken voor RTL is niet heel lekker te combineren. En nog belangrijker: dat woon-werk-verkeer is enorm milieuvervuilend, anno 2021 ook een doodzonde.

Hoe zit dit precies? De Weekend weet het gelukkig allemaal. “Volgens bekenden zijn de RTL-ster en haar Joost al langer verliefd op het eiland en besloten zij onlangs om de stap te wagen. Dat dit direct gevolgen heeft voor hun beider carrières nemen ze op de koop toe.”

Nicolette zegt nee tegen RTL

Het lijkt onomkeerbaar te zijn. Nicolette zou volgens de ingewijden van het blad al nee hebben verkocht tegen een nieuw tv-programma waarvoor zij gevraagd was. Het plan zou zijn om veel minder voor televisie te gaan werken.

Een bewoner van het eiland tegen Weekend: “Ze wil hooguit af en toe nog eens terugvliegen voor een mooie klus, maar het grootste deel van het jaar wil ze hier gaan wonen.”

Op laag pitje

Het dringt wel de vraag op: als Nicolette minder voor televisie wil gaan werken, is dat dan überhaupt nog meetbaar? Ze had de afgelopen jaren sowieso al geen klap te doen voor RTL.

Nicolette was onlangs eindelijk weer eens op de buis met een eigen programma, namelijk De Perfecte Verbouwing, maar dat was geen groot succes. Haar vorige eigen show was twee jaar geleden te zien: In De Voetsporen Van Dr. Pol – dat herinnert ook niemand zich meer. En Expeditie Robinson is al sinds vorig jaar niet op tv vanwege corona.

Dip

Al met al zít de carrière van Nicolette dus al in een behoorlijke dip, want tot een paar jaar geleden was ze niet van de buis af te slaan. Van RTL Boulevard tot Adam Zkt Eva. en van De Grote Improvisatieshow tot Een Goed Stel Hersens: ze deed het allemaal.

Nicolette vond het met name lastig dat ze vorig jaar van Boulevard af werd gehaald. “Ik was sowieso al wat minder te zien in Boulevard, maar ik was nog wel een vliegende kiep.”

Vervolgens werd die vliegende kiep het raam uitgekieperd. En dat was niet Nicolette’s keuze. “Ik denk toch wel meer Boulevards keuze.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen