Marco Borsato draagt zwart en Linda de Mol roze tijdens tv-interview

Het is bekend welke outfits Marco Borsato en Linda de Mol dragen tijdens hun nu al spraakmakende een-op-een-interview, dat zaterdag wordt uitgezonden op SBS 6. Hij verschijnt in het zwart, zij in roze.

Marco Borsato en Linda de Mol © Roy Beusker

Marco Borsato heeft gekozen voor een volledig zwarte outfit, bestaande uit zwarte schoenen, een zwarte broek, een zwart overhemd en een zwart jasje. De bovenste twee knoopjes van het overhemd zijn open gelaten. Linda de Mol verschijnt in een roze broekpak met een wit topje.

Zwart en roze

Het lijkt erop dat zowel Marco als Linda heel bewust hebben gekozen voor de kleur van hun outfit. Zwart is een ingetogen kleur en dat past bij de manier waarop Marco naar buiten wil treden. Na het bedonderen van zijn Leontine is de zanger er een jaar tussenuit geweest en nu moet hij zijn publiek om vergiffenis vragen.

Zwart is dan een goede kleur om te dragen. “Zwart geeft inzicht, leert ons de diepte in te gaan”, zegt kleurspecialist Jacqueline van Tol van Colour Harmony. “Soms moeten we door het donkere heen om weer bij het licht te komen. Daarom staat zwart ook voor realiteitszin, transformatie, beheersing en creativiteit.”

Waarom roze?

Hoewel het geen vrolijk vraaggesprek wordt, verschijnt Linda wel in een enorm vrolijke kleur: roze. Kan dit eigenlijk wel? Ook hier lijkt een gedachte achter zitten. Marco moet zich veilig voelen bij Linda en roze is de kleur van zorgzaamheid en sensitiviteit.

“Roze is de kleur van onvoorwaardelijke liefde, vrouwelijkheid, zachtheid en kwetsbaarheid”, aldus de kleurspecialist. Op deze manier creëert Linda voor Marco een omgeving die heel aangenaam voelt.

Kritische vragen

Dat betekent niet dat Linda geen kritische vragen stelt. “Wat wil je erover kwijt over die affaires? Is dat gewoon een paar keer vreemdgaan of zijn dat langdurige geweest?”, vraagt Linda in een voorproefje dat SBS 6 naar buiten heeft gebracht.

Marco: “Ik wil best één keer mijn verhaal doen en dan wil ik het er eigenlijk niet meer over hebben.”

Het interview van Linda de Mol met Marco Borsato is zaterdagavond te zien op SBS 6.

Fragment

Het bewuste voorproefje:

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen