Kelly van der Veer schrok dat media haar betrapten op de Wallen

Kelly van der Veer vindt het vervelend dat de media haar een aantal jaar geleden achter het raam betrapten op de Wallen. De Big Brother-bekendheid had daar helemaal nooit rekening mee gehouden.

Kelly van der Veer © Instagram

Na de derde Big Brother was Kelly de spotlights op een gegeven moment zat en vond ze op de Wallen haar nieuwe uitdaging. “Met mijn ouders had ik als kind eens over de Wallen gelopen en ik weet nog dat ik me toen vergaapte aan al die mooie vrouwen achter de ramen. Als volwassene had ik de wens om dat zelf eens te proberen”, zegt ze in De Telegraaf.

Raam in een zijstraat

Ze ging ervoor, zonder na te denken over eventuele media-aandacht. “Ik vond een raam in een zijstraat van de gracht waar ik drie dagen per week overdag kon werken. Waar ik alleen geen rekening mee had gehouden, was de media.”

Die media zagen Kelly binnen een mum van tijd achter het raam zitten en daar werd dan ook behoorlijk mee uitgepakt. “Voordat ik het wist, stond de pers voor mijn neus en kopten alle roddelbladen dat ik ‘aan lager wal’ was geraakt.”

Aan lager wal geraakt

Het deed Kelly ongelooflijk veel. “Ik was woedend. Ik was niet aan lager wal geraakt, ik maakte mijn droom waar! Er wordt altijd denigrerend gedaan over mensen die in deze industrie werken, maar eigenlijk ben je gewoon psycholoog.”

Inmiddels zit ze vanwege de coronacrisis al een tijdje werkloos thuis. Gaat ze straks weer achter het raam? “Ik denk van niet. Ik vond het te gek, maar ik merk dat ik het afgelopen jaar veel rustiger ben geworden. Volwassener misschien ook.”

Een groot interview met Kelly van der Veer kunt u lezen in De Telegraaf.

Kelly op Insta

Kelly op Instagram:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen