Giel de Winter heeft tip voor ‘negatieve’ Angela de Jong

Giel de Winter heeft een tip voor de in zijn ogen erg ‘negatieve’ Angela de Jong. Als ze zich zo enorm stoort aan alles wat er op televisie gebeurt, dan moet ze eens verder kijken, aldus de YouTube-ster.

Giel de Winter © Jonathan Hoost

AD-diva Angela zet in de televisiewereld, ook wel bekend als langetenenland, altijd enorm veel kwaad bloed met de meningen die ze spuit in haar columns. Met name types als Britt Dekker, Gordon en laatst nog Katja Schuurman beginnen enorm te steigeren als Angela hen niet de hemel in prijst.

Negatief

Talpa-ster Giel de Winter, die bekend is van het YouTube-kanaal StukTV, denkt dat er een goede oplossing is om Angela te pleasen. “Zij praat altijd over televisie. Als zij het op televisie allemaal zó vervelend vindt… Ze schrijft heel vaak over programma’s die ze helemaal niet leuk vindt en dan schrijft ze in een negatieve vorm, laat haar dan eens over online schrijven”, vertelt hij aan BNR Nieuwsradio.

Hij wil Angela naar YouTube krijgen, het platform waar Giel achter hysterische BN’ers aanrent, Robbert Rodenburg Jeroen Pauwtje speelt en Jan Roos over elke BN’er roept dat ze aan de coke zitten. Klinkt inderdaad als een goed alternatief. “Als jij je dan zó loopt te irriteren over de televisiewereld, kijk eens een keer wat er online te bieden is.”

Marble Mania

De content op YouTube wordt volgens Giel zwaar onderschat. “Er zijn hartstikke leuke programma’s die je misschien wel leuk vindt en daar mag je ook over schrijven.”

“Ik kan eerlijk zeggen dat wij soms wel lopen te duwen om serieus genomen te worden. Over Marble Mania schrijven mensen massaal, maar ik kom met een reisprogramma dat een miljoen kijkers trekt, Roadtrippers, en nobody gives a f*ck. Dan denk ik: mijn kijkcijfers zijn wel… Accepteer elkaar nou eens en snap ook eens dat dit leeft onder een bepaalde doelgroep.”

Terugluisteren

Het lange interview met Giel de Winter door Art Rooijakkers in BNR’s Big Five op BNR Nieuwsradio kunt u hier terugluisteren.

Roadtrippers

Het laatste seizoen van Roadtrippers begon afgelopen september met 1,2 miljoen weergaves:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen