Giel Beelen nooit vergeven door Tim Knol: ‘De grap ging echt mis’

Het is nooit meer goedgekomen tussen Giel Beelen en Tim Knol na de grap die de radio-dj uithaalde bij de zanger. Er heerst al drie jaar een radiostilte tussen de twee heren, zegt de radio-dj in Playboy.

Tim Knol en Giel Beelen © MAX

Het leek Giel in de lente van 2018 geinig om in te springen op de mislukte streakergrap die Frank Dane uithaalde bij Maan de Steenwinkel. De Radio 538-dj verstoorde een optreden van een zangeres door een man in adamskostuum door de studio laten te rennen. Daarop barstte Maan in huilen uit.

Nooit vergeven

Hoewel Tim Knol daar furieus op reageerde als collegamuzikant, besloot Giel om met hem een soortgelijk grapje uit te halen. Giel stuurde tijdens een optreden van Tim een streaker op hem af, waarop hij zijn optreden staakte. Hij wilde het gebouw uitlopen, maar de receptioniste van Talpa Radio sloot de deuren. Zie hier het fragment.

Het is iets wat Tim de radioster nooit vergeven heeft. “Om eerlijk te zijn niet. Het gaat te ver om te zeggen dat ik hem heb gestalkt, maar ik heb hem heel veel berichtjes gestuurd: e-mails, DM’s. Hij heeft nooit iets van zich laten horen. Dat vind ik ook prima hoor”, aldus Giel in het mannenblad.

Spijt?

Heeft Giel er spijt van? “Ik heb geen spijt”, zegt hij. “Het was gewoon een grap die net even misliep. Ik dacht: dat moet ik in de uitzending met hem bespreken. Dat ging top en daarna zou er een stripper opkomen, voordat Tim een cover zou gaan zingen. Maar zij kwam te laat op, waardoor Tim al een minuut aan het zingen was. Die grap ging dus mis.”

Giel koos er daarna wél bewust voor om Tim ‘op te sluiten’ in het Talpa-gebouw en zijn reactie te filmen. “Omdat ik Tim net iets te goed kende, reageerde ik daar veel te bijdehand op”, zegt hij daar nu over.

On top of mind

Al met al heeft hij daardoor het contact met Tim verloren. “Hij heeft er hopelijk wel iets aan overgehouden in positieve zin, omdat hij er veel aandacht door heeft gekregen. Het is bij mensen on top of mind, dus ik snap ook dat hij er niet overheen kan stappen.”

Een deel van het interview met Giel Beelen kunt u lezen op de Playboy-site. Het hele interview leest u onder meer via Blendle.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen