Erica Meiland: ‘Of John de Mol onze boerderij gekocht heeft?’

Erica Meiland heeft gereageerd op de geruchten dat de Hengelose boerderij van Martien en haar zou zijn gekocht door hun grote baas: het Talpa van John de Mol. Dat was gisteren te zien in Shownieuws.

Erica Meiland © Wessel de Groot

De remigratiepret van de Meilandjes was van korte duur: ze hoopten gelukkig te worden in een enorme boerderij in Hengelo, maar moeten daar vanwege vergunningproblematiek binnenkort alweer weg. Het merkwaardige is dat daar in no time al een koper is gevonden, waardoor de Meilandjes een extreem dure villa in Noordwijk hebben kunnen kopen.

‘Talpa koopt boerderij’

Volgens de gerenommeerde BN’er-huizensite BekendeBuren is de boerderij verkocht aan Talpa. “De geruchten die de ronde doen verklaren een hoop. De koper zou, volgens deze geruchten, Talpa of een van de dochtermaatschappijen zijn.”

Waarom zou Talpa de boerderij kopen? “Het is niet geheel onlogisch, want in het nieuwe seizoen moeten de Meilandjes op huizenjacht en dan moet deze ruis er niet tussendoor lopen. Het klinkt zeer logisch. Iedereen is bij deze oplossing gebaat. De Meilandjes konden op huizenjacht en Talpa hoefde het script niet te veranderen.”

Evert Santegoeds

Privé-baas Evert Santegoeds stipte dit gerucht van BekendeBuren gisteren aan in Shownieuws. “Ze moesten weg in Hengelo en daarmee stonden er twee huizen van meer dan een miljoen in de verkoop, het kasteel in Frankrijk meegeteld, dus de familie zou in de problemen zijn gekomen.”

Evert: “Daarom zou – zo wou het gerucht – Talpa hebben geholpen bij de aanschaf van het nieuwe huis, om dat wat smooth te laten verlopen, en ook gewoon de opnames te kunnen doen.”

Erica ontkent

De Meilandjes werden gisteren in Shownieuws geconfronteerd met dit gerucht. “Dat is natuurlijk absoluut niet waar”, aldus dochter Maxime Meiland.

Erica vervolgens: “Mag ik mij er even mee bemoeien? De kopers van deze boerderij, die mensen zijn hier toevallig, want die lopen rond met een aannemer over wat ze hier nog willen veranderen, dus het is absoluut niet waar. Waarom zouden wij ons huis verkopen aan Talpa?”

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen