Albert Verlinde wil niet net als Gordon een eigen tijdschrift

Het nieuws dat Gordon in de zomer met een eigen tijdschrift komt, brengt Albert Verlinde niet op ideeën. Hij moet er niet aan dénken om met een eigen blad in de winkels te liggen.

Albert Verlinde Beeld: William Rutten

Gordon komt op zijn verjaardag, op 6 juli, met de eenmalige uitgave GRDN. De titel van het blad slaat niet alleen op zijn naam, maar ook op de onderwerpen gezondheid, reizen, dankbaarheid en noviteiten. “Ik heb alles al gedaan in de afgelopen 30 jaar maar een eigen magazine stond nog op mn lijstje!”

Eigen blad

Zijn SBS 6-collega Albert Verlinde moet niet denken aan een eigen blad, vertelde hij gisteren in Shownieuws. “Ik zou dat nooit durven. Toen ik nog RTL Boulevard deed zeiden mensen: ‘Wil je geen blad? Dat daar de Albert ligt.’ Maar ik zou er bloednerveus van worden.”

Waar zou hij nerveus van worden? “Dat het niet verkoopt en dat je dan al die winkels en supermarkten binnenloopt en steeds denkt: die stapels liggen er nog met mij! Ik zou me suf kopen overal! Hahaha.”

Moedig

Dat Gordon het wél aandurft, vindt Albert iets om te prijzen. “Dat vind ik moedig.”

Het contact tussen de twee is weer iets hersteld. “Hij stuurde gisteren een ontzettend leuk filmpje op. Klaarblijkelijk had hij een heel lieve zaterdagavond, behalve na de Edisons, maar naar mij was hij heel erg lief. Hij liet een filmpje zien van begin jaren 90 waarin ik hem besprak in Showtime.”

Deurmat

Gordon hoopt dat zijn eigen tijdschrift aanslaat. “In dit kroonjaar dan eindelijk de GRDN eenmalig en uniek! Na een jaar vol Corona gedoe vind ik dat het tijd is wat liefde, gezelligheid en moois de wereld in te sturen.”

Het blad van Gordon kan al vooruitbesteld worden via de website, al kleeft daar wel een risico aan. “Als je nu in de pre-order je magazine besteld, maak je kans op een lunch + meet and greet met mij.”

Insta-post

Gordon op Instagram over zijn tijdschrift:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen