Ruud de Wild is Insta-hitsig geworden door Olcay Gulsen

Ruud de Wild is door zijn relatie met Olcay Gulsen een halve influencer geworden. We zien de twee con-ti-nu voorbijkomen op social media. Volgens Olcay is ook Ruud nu een beetje Insta-hitsig.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild © RTL Boulevard

Olcay zet Ruud continu in voor haar social-media-activiteiten. “Ik merk gewoon dat iedere keer als Ruud in mijn commercial zit of in elk geval in de video’s die we maken en de content, dat het supergoed gaat”, zei de presentatrice gisteren in RTL Boulevard, wijzend op de spulletjes die ze online verkoopt.

Insta-hitsig

Eigenlijk werkt Ruud er allemaal wel graag aan mee, bekent hij. “In alle eerlijkheid: de video’s zien er een beetje klunzig uit. Dat is gewoon zoals we zijn. Ik vind het ook wel heel grappig wat er gebeurt.”

Olcay denkt dat haar Ruud nu ook een beetje Insta-hitsig is geworden. “Ik zie wel een groot verschil. Als ik jou anderhalf jaar geleden filmde, dan vroeg jij altijd standaard: wat ben je aan het doen, waarom film je mij? En als ik je nu film, zeg je ook weleens: ‘Hé, waarom heb je mij niet gefilmd?'”

Ruud ontkent: “Dat is niet waar. Dat is gewoon niet waar. ‘Waarom film je mij altijd lelijk?’ Dat heb ik weleens gezegd.”

Gulsen-circus

Het is wel zo dat hij nu veel op de socials doet, aldus Ruud. “Ik vind het ook wel leuk dat Gulsen-circus. Ik ben op die trein gestapt en dat vond ik eigenlijk best wel leuk. Van mezelf ben ik iets meer behouden.”

Olcay: “Maar als je het niet leuk zou vinden, dan zou je het wel zeggen.”

Ruud: “Zeker. En anders drink ik het weg.”

Fragment

Het Olcay en Ruud-interview in RTL Boulevard:

Insta

Olcay en Ruud op Instagram ziet u hier.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen