Ronald Molendijk vereerd met A-gast: ‘Wat ga ik in godsnaam vragen?’

Niet alleen William Rutten, maar ook Ronald Molendijk heeft een eigen interviewserie lopen op de website van Shownieuws. Nu heeft hij zijn grootste ster tot dusver gestrikt: Willeke Alberti.

Ronald Molendijk en Willeke Alberti © Shownieuws

Willeke Alberti is een vrouw met een enorme staat van dienst en net als André van Duin iemand waar je je eigenlijk niet aan kunt ergeren. Ze was laatst in het nieuws omdat ze te gast was bij Matthijs Gaat Door, waar ze onder meer vertelde over haar scheiding van mediamiljardair John de Mol. Nu is ze te gast bij Ronald Molendijk.

Valt Uit De Toon

Ronald, die een BN’er werd bij RTL Boulevard en tegenwoordig alweer enige tijd onderdeel is van het Shownieuws-team, maakt op de website van het programma de interviewserie Valt Uit De Toon, waarin hij in gesprek gaat met artiesten om erachter te komen waar zij inspiratie uit halen.

Na onder meer Milow, Candy Dulfer, Tino Martin en Davina Michelle, is ditmaal de grande dame van de Nederlandse muziek, Willeke Alberti, te gast bij Ronald. En dat vindt de muziekkenner een enorme eer, vertelde hij donderdagavond aan de desk van de showrubriek op SBS 6.

Vereerd

Hij stond wel even met zijn oren te klapperen toen hem de naam van Willeke werd voorgelegd. “Voor deze serie die ik mag maken voor ons, pitchen de mensen mij ook artiesten. Ik dacht: ja, als Willeke Alberti met je in gesprek wil… Ik had echt zoiets van: wat ga ik in godsnaam vragen?”

Ronald doelt erop dat bij Willeke bijna geen vraag onbeantwoord kan blijven. “Ik kan echt alles vragen. ‘Heb je prijzen gewonnen?’ ‘Ja, ook!’ Zij heeft gewoon alle prijzen die er zijn! ‘Heb je wel eens films gedaan?’ ‘Ja, ik heb heel veel films gedaan.'”

Band

Verder vertelde Ronald ook nog een bijzondere band te hebben met Willeke. “Ik heb een ontstaansgeschiedenis met Willeke. Een van haar kinderen, Kaj, ging trouwen met Hanna en dat is weer een vriendin van mijn meisje en dus werd ik meegenomen naar een Amsterdamse bruiloft.”

“Op een gegeven moment ging Willeke optreden en ik dacht: dat houd ik vijf minuten vol en dan zijn we weg, maar ik moet eerlijk bekennen: na een kwartier vond ik het te gek.”

Interview

Het hele interview van Ronald met Willeke kunt u onderstaand zien. “We hebben het over heel veel dingen gehad. Het is niet normaal.”

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen