RoddelPraat-ster Jan Roos behoorlijk dik geworden: ‘Dit is de reden’

Jan Roos, die samen met Dennis Schouten de gevreesde showrubriek RoddelPraat presenteert, is in een korte tijd behoorlijk dik geworden. De opiniemaker onthult nu op Twitter waardoor dat komt.

Jan Roos © RoddelPraat

De laatste tijd zit Jan Roos behoorlijk beeldvullend in beeld bij RoddelPraat en daar heeft de opiniemaker vragen over gekregen van kijkers. Hij geeft toe dat hij inderdaad wat is aangekomen en legt ook uit waardoor het komt. Al met al zit hij niet in zak en as. “Het is wat het is”, laat hij weten in een reactie.

Dik geworden

Jan is openhartig tegen zijn volgers. “Ik krijg de laatste tijd de vraag binnen hoe het komt dat ik zo dik ben geworden. Mijn antwoord is: voorheen vocht ik er graag tegen, nu heb ik andere strijd te leveren. Ik eet en drink graag. Elk pondje komt door mijn eigen mondje. Ik ga er niet over janken. Het is wat het is.”

Gelukkig voor Jan krijgt hij heel erg veel steun van zijn volgers. “Je bent hierover niemand verantwoording schuldig, Jan”, zegt Lineke bijvoorbeeld. En Theo: “Being fat, just a way of life.”

Tips voor Jan

De volgers van Jan geven hem ook veel tips. “Jan, dit werkt echt! En het is nog lekker ook”, zegt een andere Jan, met daarbij een link naar een compleet koolhydraatarm dieet. Op de foto staan bosuitjes, tomaat, broccoli en peultjes.

En Hans daarop: “Misschien ten overvloede maar heb je wel eens geprobeerd de koolhydraten te laten staan? Ofschoon toegegeven iedereen verschillend is ken ik geen geval waarbij dit niet heeft gewerkt.”

Harald

Verder wordt Jan ook gewezen op een Twitter-draadje van Harald Doornbos, die veertien kilo is afgevallen.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen