Rob Goossens vond Jan Versteegh laks bij 6 Inside: ‘Kwam altijd laat’

Rob Goossens vindt dat Jan Versteegh laks was als presentator van 6 Inside. Hij kwam altijd maar een paar uur voor de uitzending binnenwandelen en dat is te weinig, aldus de tv-kenner.

6 Inside © SBS 6

SBS 6 lanceerde het dagelijkse programma 6 Inside twee jaar geleden als potentiële RTL Boulevard-killer. De rubriek met Albert Verlinde en Jan Versteegh werd echter zó slecht bekeken, dat het programma al na een paar maanden van de buis werd gehaald. Rob Goossens maakte in het programma zijn televisiedebuut.

‘Dit is geen steek naar Jan’

Rob denkt dat Jan de presentatie van 6 Inside niet serieus genoeg nam, geeft hij aan in de mediapodcast van De Telegraaf. “Ik moest een beetje denken aan mijn paar maanden bij het SBS 6-programma 6 Inside. We hebben allemaal gezien dat dat niet het allergrootste succes ooit was.”

Nu lijkt Rob deels de schuld te geven aan Jan. “Jan was een groot talent, is een groot talent en hij kreeg de kans om zich daar ook als host te bewijzen. Wat me op een gegeven moment verbaasde – en dit is echt niet als steek naar Jan bedoeld, maar alleen om mensen een idee te geven hoe dat dan gaat – is dat Jan elke middag rond een uur of 14.30 uur binnenkwam op de redactie.”

‘Superweinig tijd’

Dat was drieënhalf uur voordat de show daadwerkelijk begon, legt Rob uit. “Hij wist dan wat de onderwerpen waren, het werd nog een beetje doorgesproken en drieënhalf uur later was de show er. Eigenlijk is drieënhalf uur superweinig om echt zo’n show voor te bereiden.”

Wat vond Jan daarvan? “Hij vond dat geen probleem, want anderen waren de show aan het voorbereiden, maar je voelde als kijker dat hij een soort van gast was in de show waar hij ook gastheer was. Dat klopte niet.”

Nu zie je hetzelfde gebeuren bij Op1, aldus Rob. “Datzelfde heb ik nu een beetje bij Paul de Leeuw. De onderwerpen die ze behandelen zijn niet zijn onderwerpen.”

Podcast

De mediapodcast van De Telegraaf kunt u onderstaand beluisteren:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen