Rob Goossens heeft nog steeds last van tv-zenuwen: ‘Elke keer weer’

Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat Rob Goossens zijn tv-debuut beleefde bij 6 Inside. Toch heeft hij nog altijd last van zenuwen als hij op televisie is, onthult de RTL Boulevard-ster.

Rob Goossens © RTL

Rob Goossens is in razend tempo een bekende tv-persoonlijkheid geworden; de tv-kenner verschijnt meerdere malen per week in RTL Boulevard. Naast dat Rob een uitstekend incasseringsvermogen heeft en er niet voor schroomt om zijn pittige mening te spuien, blijkt hij ook nog eens verrassend eerlijk te zijn: openhartig vertelt hij over zijn tv-zenuwen.

Zenuwachtig

Het is niet niets om op te treden voor meer dan een miljoen kijkers en dat idee kan Rob nog steeds niet helemaal loslaten. “Wat ik weet: ik ben nog steeds zenuwachtig als ik op televisie ben en dan gaat mijn ademhaling naar boven. Dat levert niet alleen een specifiek geluid op, maar ook een specifieke motoriek”, vertelt hij op Clubhouse.

Juist dat geluid en die motoriek worden nu behoorlijk uitvergroot in De TV Kantine, waar Rob een typetje in is geworden. “Carlo loopt gewoon zo lang rond in de televisiewereld; hij had waarschijnlijk maar één seconde nodig om dat te zien en af te vangen”, aldus Rob, die de persiflage wel ronduit mislukt vindt.

Afbestellen

Rob hoopt dat hij zijn tv-zenuwen op een gegeven moment in bedwang kan houden. “Ik hoop dat ik op een gegeven moment minder zenuwachtig wordt en dat dat probleem zichzelf oplost. Tot die tijd: als mensen het echt heel vervelend vinden, dan moet Boulevard me maar gaan afbestellen.”

“Tot die tijd hoort dat gewoon bij wat ik zeg. Ik hoop nog steeds dat wat ik zeg interessant genoeg is om mij te vergeven dat ik met een hoge ademhaling aan de desk sta bij Boulevard.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen