Ook Natacha Harlequin wil dat Ivo Niehe door het stof gaat

Natacha Harlequin vindt net als onder meer Albert Verlinde dat Ivo Niehe zijn excuses moet aanbieden voor de in opspraak geraakte vraag die hij 22 jaar geleden stelde aan Britney Spears.

Ivo Niehe en Natacha Harlequin © AvroTros, SBS

Ivo Niehe ligt onder vuur omdat hij twee decennia geleden iets vroeg over de veelbesproken voorgevel van de destijds 17-jarige Britney Spears. Albert Verlinde vindt dat Ivo sorry moet zeggen en Natacha sluit zich daarbij aan. Natacha, de nachtmerrie van Johan Derksen, vindt dat de NPO-presentator destijds veel te ver is gegaan met zijn vraag.

Viezig

Het is gewoon viezig als een oudere man een jong meisje naar haar voorgevel vraagt, aldus Natacha. “Als het nou jouw dochter was geweest en jij had een 17-jarige dochter en iemand anders had die vraag aan jouw dochter gesteld, zou je het dan leuk hebben gevonden? Het antwoord is natuurlijk nee. Dus klaar met deze hele discussie. Het is gewoon geen vraag aan een 17-jarige.”

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Zeg je daarmee ook: eigenlijk moet Ivo Niehe gewoon zeggen dat het niet oké was?”

Natacha: “Natuurlijk!”

Geen excuses

Tot nu toe heeft Ivo geen excuses aangeboden, wel betreurt hij de ontstane ophef. Natacha: “Het kan ook zijn dat hij er nog even over na moet denken. Dat hij eerst denkt: ik heb helemaal niks fout gedaan! Maar dat hij dan later denkt, door alle reacties en misschien ook mensen in zijn privéomgeving, van: hé, misschien had ik het anders kunnen doen. Dat kan.”

Toch zorgt dit fragment nu al jaren voor commotie op internet. “Het is nooit te laat om tot inzicht te komen”, aldus Natacha.

Nieuwe TV Show

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van de TV Show, maar daarin zal Ivo niet stilstaan bij de commotie. “Ze willen dus eigenlijk niet reageren en ook Ivo Niehe zal komende zondag in de nieuwe aflevering van de TV Show niet terugkomen op dit drama dat in zijn gezicht aan het ontploffen is”, aldus Bart.

Doet hij daar goed aan om daar zondag niets over te zeggen? “Nou, ik had er absoluut wél wat over gezegd, maar dan moet hij wel met een heel ander verhaal komen dan wat hij tot nu toe heeft gezegd.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen