Linda de Mol met vierdelige miniserie op SBS 6: waarom niet op Net5?

Linda de Mol was gisteren volop in de media vanwege een jubileum van haar blad. Van Boulevard tot Jinek tot Shownieuws: het waren stuk voor stuk bloedsaaie interviews. Wel had ze een leuk tv-nieuwtje in petto.

Linda de Mol © SBS

De Talpa-koningin begint binnenkort namelijk aan de opnames van een spannende miniserie voor familiezender SBS 6. “Ik ga in mei en juni een nieuwe dramaserie opnemen. Een miniserie van vier afleveringen”, onthulde ze voor de camera van haar collega’s bij Shownieuws.

Niet voor Net5

Linda de Mol is de creatief directeur van Net5, maar de miniserie komt niet op de buis bij die zender. “Voor Net5? Nee, voor SBS, want ik speel er zelf in en ik werk voor SBS, hè? Dus dat gaat naar SBS 6.”

De verslaggever van Shownieuws was helemaal door het dolle heen: “Ooohh wat leuuuuukk!!”

Linda beaamde dat. “Ja, ja.”

Iets totaal nieuws

Veel meer is er nog niet over bekend. “Is het een serie die ergens op voort wordt geborduurd of is het totaal iets nieuws?”, vroeg de verslaggever.

Linda: “Nee, het is een nieuwe serie en het wordt heel erg spannend. Meer zeg ik er niet over.”

Mooi nieuws

Hoe dan ook: de aankondiging van Linda is natuurlijk mooi nieuws voor liefhebbers van drama. Ze heeft al meer dan eens bewezen dat ze kwalitatief drama kan leveren dat een groot publiek weet te bekoren. Niet alleen Gooische Vrouwen, maar ook Divorce was bijvoorbeeld een groot succes.

Fragment

Het item in de Shownieuws van gisteren kunt u onderstaand terugzien:

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Wat vindt u?

Alle polls

Paul de Leeuw ligt behoorlijk onder vuur als presentator van Op1. Moet hij blijven of wieberen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in februari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen