Leco hangt vlag halfstok: Daphne Bunskoek showt zelfgeknipte pony

Het is te hopen dat Leco van Zadelhoff en Mari van de Ven gisteren niet naar De 5 Uur Show zaten te kijken, want anders had Daphne Bunskoek hen ongetwijfeld een acute meltdown bezorgd.

Daphne Bunskoek © De 5 Uur Show

Daphne Bunskoek verscheen in De 5 Uur Show, het programma waarvoor ze afscheid moest nemen van 5 Uur Live, met haar zelfgeknipte pony. “Ik heb dit weekend mijn eigen pony geknipt en dat was net voordat het bericht kwam dat de kappers weer open mochten. Ha ha”, merkte de presentatrice op.

‘Heb je spijt?’

Gastvrouw Brecht van Hulten maakte er geen geheim van dat ze het een dappere doch mislukte poging vond van Daphne. “Heb je daar nu… spijt van?”, vroeg ze haar op de vrouw af.

“Nee, nee”, antwoordde Daphne, die zelf gelukkig wél tevreden is. “Het is eigenlijk heel goed gelukt vind ikzelf. Niet iedereen is het daarover eens. Het wordt altijd iets korter als je het zelf doet, maar ik heb het gedaan met hulp van een vriendin en online advies van een kapper.”

Ponyschaamte

Daphne voelt nu wel enige knipschaamte. “Ik moet ook wel zeggen: daarna voelde ik ook wel een soort verplichting, dat ik bijna dacht: oh ja, dat moet je dan ook misschien wel op Insta zetten, want als mensen je dan zien met die kortgeknipte pony, dan denken ze…. Dat houdt me ook wel bezig.”

“Sylvain Ephimenco schreef daar in de Trouw een artikel over, hoe al die regels en coronamaatregelen ons ook een beetje hebben veranderd in wraaklustige types die elkaar continu de maat nemen. Toen dacht ik: soms herken ik dat ook wel bij mezelf. Ik dacht toen als positieve noot bij mezelf: ik ga niemand meer de maat nemen. Dat is mijn voornemen.”

Compliment van Frits

Terug naar de pony: medegast Frits Barend was gelukkig wel enthousiast. “Het staat je goed”, zei hij. Dat is nog eens een gentleman.

De 5 Uur Show met daarin Daphne’s zelfgeknipte pony kunt u terugzien via KIJK.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen