Gerard Spong slacht Ivo Niehe volledig af in talkshow Eva Jinek

Topadvocaat Gerard Spong is woensdagavond in de talkshow van Eva Jinek he-le-maal losgegaan op Ivo Niehe, die onder vuur ligt vanwege een vraag die hij 22 jaar geleden heeft gesteld aan Britney Spears.

Ivo Niehe en Gerard Spong © NPO, RTL

Ivo Niehe vroeg aan de toentertijd 17-jarige Britney Spears of ze haar voorgevel had laten verbouwen. De beelden achtervolgen hem al jaren, maar nu gaan de Amerikanen er op social media al helemáál mee aan de haal. Helaas voor Ivo wordt hij door zijn televisiecollega’s in Nederland niet bepaald gesteund.

‘Kleine, kromme p*k’

Sterker nog: Ivo werd gisteren in de talkshow van Eva Jinek zelfs neergezet als een soort persona non grata. Vooral Gerard Spong ging dus helemaal los op Ivo. “Ik vind het een walgelijke vraag en als ik die Britney Spears was geweest, had ik dat met een wedervraag hebben beantwoord.”

Het zit Gerard overduidelijk behoorlijk hoog. Wat zou hij hebben gedaan als hij Britney was? “Ik zou hebben gevraagd: ‘Hoe zit het met jouw kleine, kromme p*k?’ Ik bedoel: je moet zo’n man toch belachelijk maken? Hoe dúrft hij het überhaupt aan een vrouw te stellen die vraag en dan ook nog aan een 17-jarig meisje?”

Hypocriet en vunzig

Eva beamend: “Ja… Een 17-jarige durft natuurlijk ook niets te zeggen tegen de grote interviewer… Of überhaupt met een wedervraag te komen.”

Gerard: “Nee, natuurlijk niet. (…) Het is natuurlijk een vreselijke hypocriete, vunzige vraag, want Ivo Niehe probeert aan de ene kant het fatsoen uit te hangen – een fatsoensrakker – maar aan de andere kant stelt hij dit soort vreselijke vragen.”

Zelf heeft Ivo zich verdedigd door het te scharen onder ironie. Onzin, vindt Gerard: “Het is helemaal geen ironie. Het is gewoon onfatsoen. Gewoon één brok onfatsoen. Meer niet.”

Fragment

Het fragment van de woeste Gerard:

Ivo vs Britney

Het 22 jaar oude fragment van Ivo met Britney:

https://twitter.com/yashar/status/1359139107797049344?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1359139107797049344%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ad.nl%2Fshow%2Fivo-niehe-over-borstenvraag-in-britney-spears-docu-context-kwam-makers-niet-goed-uita3fddc9b%2F

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen