Gerard Joling wil Tussen Kunst & Kitsch overnemen: ‘Te weinig humor’

Gerard Joling zou graag de presentatie van Tussen Kunst & Kitsch overnemen van Frits Sissing. Hij vindt dat de kijkcijferhit van NPO 1 momenteel te weinig humor bevat en wil dat graag veranderen.

Gerard Joling Beeld: RTL

Als Gerard Joling gevraagd wordt welk programma hij het liefst zou presenteren, dan hoeft de RTL 4-ster niet lang na te denken. Hij noemt echter geen programma van zijn commerciële werkgever, maar van de publieke omroep AvroTros. De zanger en presentator blijkt namelijk helemaal weg te zijn van Tussen Kunst & Kitsch.

Jaloers

Frits Sissing zit op de plek waar Gerard Joling graag op had willen zitten. “Ik moet je zeggen: ik ben niet jaloers op collega’s ofzo, maar wel een beetje op Frits Sissing. Ik ben zo dol op dat programma Tussen Kunst & Kitsch.”

Gerard denkt dat het programma wel wat van zijn humor kan gebruiken. “Er zou iets meer humor in mogen. Maar ja, hij scoort twee miljoen kijkers en dat willen we allemaal. Maar ik vind het een fantastisch programma.”

Blij bij RTL

Het is niet heel realistisch dat Gerard aan de slag gaat als presentator van Tussen Kunst & Kitsch. “Dat programma had ik heel graag willen doen, maar ik zit bij RTL en daar ben ik ook heel blij met The Masked Singer en The Voice Senior.”

Gerard doet zijn uitspraken in zijn nieuwste vlog:

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen