Frank en Rogier gaan door bij RTL: ‘Gescheiden naar opnames toe’

Frank Jansen en Rogier Smit gaan ondanks hun vreselijk ordinaire mediaruzie door als televisieduo bij RTL. Buiten de opnames om zal het scheidend echtpaar echter wel volledig hun eigen gang gaan.

Frank Jansen en Rogier Smit © Michel Schnater

RTL heeft met Frank en Rogier een behoorlijke kat in de zak gekocht. Vlak na hun overstap van SBS naar RTL begonnen ze in de media op Tokkie-achtige wijze hun huwelijkscrisis uit te vechten. Een kansloos stel, noemde Peter R. de Vries het. En Erica Meiland riep de heren erg ordinair te vinden.

Frank en Rogier gaan door

Hoewel de twee heren hebben besloten te gaan scheiden, gaan ze wél door bij RTL. Frank en Rogier hebben een lucratief contract van naar verluidt 400.000 euro per jaar en dat willen ze uiteraard niet opgeven. Over anderhalve week gaan ze voor het eerst weer draaien voor de tv-zender.

Frank en Rogier gaan aan de slag voor een eenmalig programma waarin het bekende hotel De Druiventros van Janny en Rob Mutsaers in het Brabantse Berkel-Enschot centraal staat.

Toneelstukje?

De Telegraaf vraagt zich op pagina Privé af hoe dat eruit gaat zien. “De opnamen worden hoe dan ook een test of het na alle, openlijk in Privé, uitgevochten ruzies nog wel werkt tussen het tv-stel: het publiek zou een en ander als een toneelstukje kunnen gaan zien.”

Frank, de oudere van het stel, heeft er vertrouwen in. “Rogier en ik hebben elk voor een eigen leven gekozen en dat bevalt ons heel goed. We laten elkaar vrij. We gaan ook gescheiden van elkaar naar de opnamen toe en we delen ook niet meer, zoals voorheen, een en dezelfde hotelkamer.”

Geen zorgen

Het is de bedoeling dat ook ‘Frank & Rogier checken in’ gewoon weer terugkeert. “Wat betreft ons televisiewerk, hebben we er beiden alle vertrouwen in dat we zonder problemen en ergernissen kunnen samenwerken. Niemand hoeft zich daar zorgen om te maken.”

Het Telegraaf-artikel ‘Ondanks gips: Frank en Rogier door op tv’ kunt u hier lezen.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen