First Dates-date Dennis Schouten woest na tv-opnames

De dame waarmee Dennis Schouten een date had in First Dates, is boos geworden na de opnames van het programma. Dat onthult de presentator in zijn YouTube-hit RoddelPraat.

Dennis Schouten © BNNVARA

Dennis Schouten (25) was een van de BN’ers die zondagavond op zoek ging naar ware liefde in de Valentijnsspecial van First Dates. Hij liep echter een blauwtje bij de 22-jarige Romee. Ze gaf aan het eind van de uitzending aan niet verder te willen daten met de presentator, die door PowNews een bekende Nederlander is geworden.

Boos na opnames

Wat de kijker níet zag, is dat Romee na afloop van de opnames boos is geworden. Althans, dat laat Dennis nu weten. “Ze was eigenlijk heel boos na de uitzending, omdat ik daar zogenaamd kwam om alleen maar in de aandacht te komen. Het moest alleen maar over mijzelf gaan en zij was op zoek naar ware liefde.”

Collega Jan Roos: “Maar luister, dat is toch een fantastische samenvatting van het hele spektakel? Je zit daar toch alleen maar omdat je dan met je snuit op televisie komt? Je komt daar niet voor dat meisje. Je zit daar toch gewoon omdat je weer op televisie wil? Je bent gevraagd en als je gevraagd wordt, zegt Dennis ja.”

Schuldig

Uiteindelijk voelde Dennis zich er toch schuldig over dat Romee zich niet prettig voelde bij de date. “Ik voelde me er toch wel schuldig over dat het meisje zich rot voelde. Toen heb ik haar geappt en toen is ze hier nog een nachtje geweest.”

Jan Roos: “Maar dat is raar toch? Zij weet dat jij een laag libido hebt, er alleen maar aan meedoet voor jezelf en tóch komt ze hier dan nog een nachtje langs.”

Dennis: “Uiteindelijk, net zoals ik dat met veel vrouwen doe, zijn ze dan toch wel geïnteresseerd. Het is nu al een maandje ofzo geleden en ik denk dat het vijf of zes minuten heeft geduurd. Met voorspel, ja.”

RoddelPraat

De nieuwste aflevering van RoddelPraat ziet u hier.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen