Bart Ettekoven vindt Shownieuws-collega Albert Verlinde hypocriet

Weekend-baas Bart Ettekoven vindt het ongelooflijk dat Albert Verlinde en zijn andere Shownieuws-collega’s ervoor hebben gezorgd dat Amanda Balk haar interview met de showrubriek heeft afgezegd.

Albert Verlinde en Bart Ettekoven © Shownieuws

Amanda Balk zou gisterenavond in Shownieuws keihard terugslaan naar haar ex Afrojack, nadat hij eergisteren losging in RTL Boulevard. Het Amanda-interview werd echter eigenhandig verpest door de deskundigen van Shownieuws. Sterker nog: Albert en zijn collega’s kraakten het plan van Amanda om met de media te praten compleet af. “Doe dit nou niet!”

Bart vs Albert

Bart Ettekoven vindt het zwaar hypocriet van Albert Verlinde en zijn andere Shownieuws-collega’s. “Van de week zag ik Albert Verlinde en Marije Knevel in Shownieuws zeggen: ‘Wat erg dat het in de media wordt uitgespeeld.’ Maar daar eten wij toch van?! Dan spuug je…”, aldus de Weekend-baas in de Shownieuws-podcast.

Presentatrice Dyantha Brooks onderbreekt hem: “Nee, dat is heel anders. Ik heb zelf ook een kind.

Bart: “Ik ook.”

Dyantha: “Ja, jij ook. Als er een kind in het spel is, dan weet je altijd dat het heel vervelend is als mama en papa dat online gaan uitvechten. Die Vegas krijgt dat gewoon mee.”

Hypocriet

Bart blijft erbij: hij vindt het hypocriet van zijn collega’s. “Ik vind het altijd zo raar dat wij als showbizzprogramma dan daar gaan geroepen: ‘Wat schandalig dat die mensen dat in de media gaan roepen.'”

Dat was ook al eens bij RTL Boulevard, aldus Bart. “Toen ging Aran Bade roepen, met die ruzie tussen Frank en Rogier: ‘Ja, ik snap niet waarom ze dat de hele tijd in de media uitvechten.’ Terwijl wij als media hen elke dag bellen! Om te vragen van: ‘Goh, Rogier heeft weer wat gepost, Frank, wat vind jij ervan?'”

Raar

Dyantha: “Maar wij bellen dus als media omdat zij zelf iets hebben gepost. Jij weet ook dat als Frank en Rogier beiden niets posten op Instagram, dat er voor ons geen reden is om te bellen. Ja, misschien af en toe een redacteur die zegt: ‘Jullie zijn al zo lang stil, is er iets aan de hand?'”

Bart: “Toch vind ik het raar voelen dat wij dan elke dag bellen voor een follow-up, ook bij Gerard Joling en Gordon…”

Dyantha: “Dat is heel anders, want daar zijn geen kinderen in het spel.”

Bart: “Ja, maar daarvan zeggen mensen ook: ‘Laat ze elkaar bellen! Waarom moet doet allemaal via de media?’ Dan denk ik: ja, jongens, dat is ons programma.”

Amanda zegt af

Al met al heeft Amanda Balk haar Shownieuws-interview afgezegd na de forse kritiek in Shownieuws. “Gisteren kreeg ze hier aan de desk het advies om dat vooral niet te doen en niet de media op te zoeken, dus het is niet zo heel raar dat ze daar van heeft afgezien in mijn optiek”, merkte Evert Santegoeds gisterenavond op in het programma.

Tooske Ragas: “Nou, verstandig.”

Amanda koos ervoor om haar verhaal te doen op Instagram. Evert: “Ze heeft toch van zich laten horen, maar niet bij ons. En als je het dan toch doet, had het dan wel gewoon hier gedaan.”

Tooske: “Nou, misschien leert ze stukje bij beetje.”

De podcast van Shownieuws kunt u hier beluisteren.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen