Wilfred Genee: ‘Dennis Schouten loog over kerstdiner’

Dennis Schouten loog erover dat hij was uitgenodigd door Wilfred Genee om mee te komen eten op Tweede Kerstdag. Dat onthult de Veronica Inside-ster op Radio Veronica.

Wilfred Genee en Dennis Schouten Beeld: YouTube

Dennis Schouten onthulde vlak voor de kerst in zijn programma dat Wilfred Genee hem had uitgenodigd om hert te komen eten op Tweede Kerstdag. Het was een regelrechte leugen, onthult Wilfred nu. “Ik zie op een gegeven moment op Telegraaf.nl denk ik: ‘Dennis Schouten komt op Tweede Kerstdag bij Wilfred Genee eten.’ Ik denk: nou, oké. Ik denk: nou, dat is nieuws voor me, wat apart dit.”

Hert?

Wilfred begreep er helemaal niets van. “Even later krijg ik een appje van hem, van: ‘Fijne kerstdagen toegewenst.’ Er stond ook bij dat hij hert ging eten bij mij, dus ik stuurde hem alleen maar terug: ‘Hert?’ Toen zei hij: ‘Ja, dat was een grapje, RoddelPraat en dat soort dingen allemaal.’ Het was een geintje en hij had het niet goed gemonteerd, zei hij. Ik zei: ‘Oké, prima. Het is kip trouwens.’ Meer als grap.”

Even later ging het er thuis bij Wilfred over. “Toen zit ik ’s avonds met mijn vrouw en kinderen film te kijken en mijn vrouw kijkt even op de site en zegt: ‘Dennis Schouten komt eten.’ Ik zei: ‘Nee, dat is een geintje, dat is een foutje, dat had hij voor de grap gezegd.’ Daarop zeggen de kinderen: ‘Nee, die moet komen!’”

Gezeurd

“Hoezo?”, vroeg Wilfred aan zijn kinderen. Zij daarop: “Ja, we kijken altijd naar Onrecht! Dennis is ontslagen bij PowNed en laatst op zijn bek geslagen in een woonwagenkamp, dus die is zielig! Die moet je uitnodigen!” Wilfred: “Die kinderen hebben net zo lang gezeurd totdat Dennis kwam.”

Na de kerst kraakte Dennis het kerstdiner – kipwraps – af in RoddelPraat. “Vervolgens heeft Dennis ons hele diner doorgenomen en wat er allemaal te eten was. Dan nodig je gasten uit en dan gaan ze over je eten lopen zeiken.”

Maar waarom at hij wraps met kerst? “Tweede Kerstdag was op zaterdagavond en dat is mijn avond om te koken. Dan is het wrap-avond met kip. Dat is onze Mexicaanse avond. Je moet eten wat de pot schaft, Dennis Schouten. Wat een gezeik allemaal!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen